Home

Китовете трупат Pepe (PEPE), Cosmos (ATOM) продължава да се понижава, но KangaMoon е обект на внимание от страна на инвеститорите

04.07.2024 14:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете трупат Pepe (PEPE), Cosmos (ATOM) продължава да се понижава, но KangaMoon е обект на внимание от страна на инвеститорите

Последните няколко седмици не бяха много вълнуващи за крипто пазара, тъй като някои от алткойните се понижаваха, докато други повече или по-малко се опитваха да се повишат.

Докато китовете на Pepe купуваха, Cosmos не успя да излезе от низходящия канал и това накара много инвеститори да ликвидират.

От друга страна, KangaMoon е звездата на бичия пазар, като увеличи цената си повече от два пъти през седмицата, когато повечето криптовалути бяха изправени пред загуби. Очаква се KangaMoon да поведе пазара по печалби през втората половина на тази година, тъй като все повече хора се ангажират с нейната система SocialFi.

Pepe китовете се впускат в масови покупки в очакване на увеличение на цената

През първата половина на тази година Pepe (PEPE) беше една от най-големите печеливши компании, като се покачи с над 800%. Въпреки това, отразявайки движението на цените на крипто пазара през юни, цената на меме монетата се понижи с повече от 25% през последните 30 дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Pepe китовете се възползват от ценовия спад, за да увеличат торбите си. От Whale Alert подчертаха, че кит е купил над 1.23 трилиона PEPE токена на стойност над $14.7 милиона. Масовото придобиване на меме монетата показва, че китовете вярват, че цената на Pepe може да се възстанови през следващите седмици.

Cosmos (ATOM) удължава спада си под ключова подкрепа

Cosmos (ATOM), водещият оперативно съвместим блокчейн, се намира на низходяща линия през цялата 2024 г. От началото на годината криптовалутата Cosmos е загубила повече от една трета от стойността си на пазара. Естеството на крипто пазара е такова, че цените се колебаят и има периоди на спад, и точно в този момент се намира ATOM.

Новите пазарни дъна тласнаха криптовалутата Cosmos под важното ниво на подкрепа от $7 за първи път от ноември 2023 г. насам. В този случай цената на Cosmos може да продължи да пада под $7 и дори да достигне нивото на подкрепа от $6. В резултат на това много инвеститори в Cosmos сега търсят други ефективни места, където да инвестират парите си.

Някои от инвеститорите вярват много на KangaMoon, за да оглавят бичия пазар

Докато перспективите на много от водещите криптовалути са мрачни, KangaMoon е едно от малкото светли места на крипто пазара. Повишила се благодарение на инерцията, създадена от листването ѝ в Uniswap и BitMart, цената на KangaMoon нарасна повече от два пъти и се търгува над нивото от $0.10. Ранните инвеститори, които са купили на цена от $0.01, все още вярват, че KangaMoon може да поскъпне още повече.

При предварителната си продажба KangaMoon събра над $8 милиона, като хиляди инвеститори заложиха на проекта да предефинира пространството на меме монетите с реална функционалност и възможности за потребителите да получават пасивни доходи. Този голям залог беше направен на KangaMoon заради уникалните му SocialFi, P2E и DeFi в пространството на меме монетите.

Потребителите на KangaMoon могат да печелят или чрез изпълнение на задачи и състезания на тема битки, или просто като се ангажират с популяризирането на проекта в социалните медии. Чрез този модел на всеки се дава възможност да печели безплатни токени.

На фона на нарастващата си популярност екипът на KangaMoon стартира и платформа за стейкинг. С още по-голямо разширяване, което предстои през втората половина на тази година, токенът KangaMoon, KANG, се нарежда сред най-добрите алткойни за покупка и HODL за дългосрочни печалби.

Заключение

Настоящата меча перспектива на Pepe и Cosmos принуди много инвеститори да преминат към по-обещаващата KangaMoon. Макар че според информацията ранните инвеститори вече са реализирали 10Х възвръщаемост на инвестицията, водещи експерти от индустрията заявиха, че пазарната капитализация на KangaMoon скоро може да надхвърли $1 милиарда, което означава, че скоро може да се случи още една 10Х печалба.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Mog Coin, Floki и Pepe бележат огромен ръст, Pepe Unchained ги следва плътно

Настроенията на крипто пазара в момента са изключително позитивни, особено в меме сектора. Всички топ 20 меме криптовалути бележат ръст, което е силен индикатор за възстановяване и растеж.

16.07.2024 18:27 4мин. четене

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.