Home

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

13.06.2024 8:31 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

Този спад предизвика интересна тенденция: големите инвеститори в SHIB, известни като „китове“, напускат проекта и отплават към по-спокойни води. Къде се насочват те?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Иновативни проекти със силни основи и дългосрочен потенциал като Injective (INJ) и Algotech (ALGT).

Shiba Inu (SHIB): Спадът на цената поражда опасения за бъдещето на меме монетата

Shiba Inu (SHIB) е изправена пред потенциална буря, тъй като анализаторите прогнозират продължаване на седмичния спад на цената ѝ. Меме токенът, обичан заради асоциацията си с очарователната порода кучета, загуби близо 14% от стойността си през последните седем дни, като в момента се търгува за $$0.00002146. Този значителен спад поражда опасения относно бъдещата жизнеспособност на SHIB.

Техническите перспективи пред SHIB са мечи. Липсата на натиск за покупки, съчетана със силния импулс за продажби, предполага потенциален по-нататъшен спад на цените в краткосрочен план. Анализаторите прогнозират, че SHIB ще се оттегли до $0.000020.
Въпреки че непосредственото бъдеще изглежда мрачно, не е напълно изключено SHIB да се срине напълно. Ако биковете си възвърнат контрола и доверието на инвеститорите се възвърне, SHIB потенциално може да се изкачи обратно до границата от $0.000024. Анализаторите обаче предупреждават, че този оптимистичен сценарий зависи до голяма степен от непредвидени пазарни сили и от подновена вълна на пламенна подкрепа на общността за меме токена.

Иновацията печели: Injective (INJ) се покачва благодарение на подобрената сигурност и използваемост

Монетата Injective (INJ) бележи значителен подем благодарение на няколко вълнуващи разработки. През май беше пусната Helix 2.0, основен ъпгрейд за нейната децентрализирана борса (DEX), който въведе важни подобрения в използваемостта и сигурността.
Ефектът от тези подобрения е видим във впечатляващия скок на обема на търговията, като Injective наскоро достигна рекордните $30 милиарда в обем на търговията – 27% увеличение само за 24 часа. Този крайъгълен камък демонстрира мащабируемостта на платформата и нарастващото доверие в общността на DeFi.

Положителните настроения се отразяват и в представянето на цените на INJ. Понастоящем INJ се търгува на цена от $30.1, като през последните 24 часа е отбелязал 11% увеличение. Тази възходяща тенденция се разпростира и през последната седмица и месец, като ръстът е съответно 13% и 34%. Анализаторите предполагат потенциален пробив, ако INJ надмине нивото на съпротива от $32, като е възможно да достигне $52.

Algotech (ALGT) се превръща в поредния магнит за китове

Shiba Inu (SHIB) китовете са привлечени не само от утвърдени проекти като Injective (INJ), но и от вълнуващи нови начинания като Algotech (ALGT).

Algotech (ALGT) предлага удобна за ползване платформа, задвижвана от най-съвременна технология за изкуствен интелект. Този уникален подход дава възможност както на китовете, така и на по-малките инвеститори да разполагат с мощни инструменти за ориентиране в сложността на пазара на криптовалути. Алгоритмите с изкуствен интелект на Algotech (ALGT) анализират огромни количества пазарни данни, идентифицират тенденции и изпълняват сделки въз основа на дефинирани от потребителя параметри. Това премахва емоционалния елемент от търговията и дава възможност за потенциално по-изчислени инвестиционни решения.

Китовете проявяват особен интерес към функциите за управление на риска на Algotech (ALGT) и към потенциала на платформата да надмине по-широкия пазар. Неотдавнашният успех на предварителната продажба на Algotech (ALGT), която надхвърли целите си за набиране на средства и събра над $6.5 милиона със значително участие на китовете от SHIB, е доказателство за нарастващата популярност на проекта.

ALGT се приземи в Bitmart: Магнит за китове се подготвя за глобална експозиция

SHIB китовете местят капиталите си от меме монети към проекти с по-силни основи. Тази тенденция се илюстрира от комбинираната инвестиция от над $8.4 милиона от страна на китовете в Injective (INJ) и предварителната продажба на Algotech (ALGT).

Водещо за Algotech е предстоящото му листване на Bitmart, водеща световна борса за криптовалути. Известен с огромната си потребителска база, високата ликвидност и надеждните мерки за сигурност, Bitmart ще предостави на Algotech незабавна експозиция пред милиони потенциални инвеститори по целия свят.

Този стратегически ход означава голяма крачка напред за Algotech, а със значително увеличената ликвидност и широкото разпространение платформата е добре позиционирана за рязко нарастване на търсенето и потенциален бъдещ растеж.

За повече информация относно този проект:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.