Home

Китовете в SHIB и PEPE разпродават токени на стойност $25.5 милиона, за да купят ETFSwap (ETFS) по време на предварителната продажба

01.07.2024 13:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете в SHIB и PEPE разпродават токени на стойност $25.5 милиона, за да купят ETFSwap (ETFS) по време на предварителната продажба

Безпрецедентният ход на китовете в Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE) предизвика голям интерес сред пазарните наблюдатели.

На фона на несигурността, която вълнува крипто пространството, неизвестни големи притежатели на тези меме монети прехвърлиха общо 1.8 трилиона токена към ETFSwap (ETFS). Ето защо този ход се оказва стратегическа и бича инвестиционна възможност за тях.

ETFSwap (ETFS) привлича китовете в Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE), които изразяват подкрепа за предварителната продажба на токените

Въвеждането на ETFSwap (ETFS) променя начина, по който инвеститорите и търговците намират бичи инвестиционни възможности в крипто пространството. В потока от несигурност, пред който е изправена крипто средата, китовете в Shiba Inu и PEPE избраха по-разнообразни възможности. ETFSwap (ETFS) предлага тези разнообразни възможности под формата на токенизирани ETF-и.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Платформата ETFSwap (ETFS) се превърна в основна в крипто общността, особено за крипто китовете и инвеститорите. Мащабните притежатели на меме монетите Shiba Inu и Pepe (PEPE) намериха високата ликвидност на ETFSwap (ETFS) за привлекателна за търговия и обмен на различни токенизирани ETF-и с минимални въздействия.

Токенизираните ETF-и също се считат за по-добър вариант за сигурни инвестиции. Намаляването на риска от контрагента в сравнение с централизираните борси прави суапването на активи сигурно и устойчиво. Следователно крипто китовете са привлечени от предимствата, които този вид инфраструктура носи на техните инвестиции.

Навлизането на нови технологии и иновации в света на технологиите оптимизира начина, по който инвеститорите и търговците намират и избират инвестиционни инструменти в платформата на ETFSwap (ETFS). Неограниченият достъп до нови иновативни стратегии и продукти като ETF скрийнът и ETF тракер дава възможност на трейдърите и инвеститорите да вземат по-информирани решения, които биха могли да увеличат многократно печалбите от техните инвестиции.

1.08 трилиона SHIB в движение: Разпродажба от страна на китовете или стратегическо прехвърляне?

В средата на март 2024 г. видяхме стабилен спад и консолидация на цената на Shiba Inu от $0.00003592 до $0.00001700. Силният спад в ценовото действие беше основна причина за безпокойство сред крипто китовете, тъй като много от тях са изправени пред значителни загуби от инвестициите си.

Вследствие на това доклад, събран от Spot On Chain, платформа за проследяване на данни, породи съмнения в съзнанието на инвеститорите относно надеждността на меме монетата. Общата пазарна стойност на Shiba Inu токените, прехвърлена в Binance, възлиза на $18.2 милиона.

Мнозина определиха този ход като разпродажба от страна на китове. Преместването обаче беше част от поредица прехвърляния към по-ефективни инвестиционни възможности като ETFSwap (ETFS). Все повече инвеститори търсят убежище от неприятното волатилно състояние на отделните токени и меме монети, като прехвърлят инвестициите си в токенизирани ETF.

700 милиарда PEPE токена в движение: неизвестна спирка или стабилна дестинация?

Друга китова транзакция, която предизвика интереса на инвеститорите и търговците и внесе ново ниво на тревога в крипто общността, е изтеглянето на 700 милиарда PEPE токена от борсата Binance. Тъй като е меме монета, която разчита до голяма степен на подкрепата на общността, данните на CoinMarketCap показват, че цената на PEPE е спаднала значително след това – от $0.00001670 до $0.00001221.

Огромните трансфери се оказват стратегически ход на крипто китовете като двигател за по-добри и по-ефективни инвестиционни възможности. Тези мащабни инвеститори в меме монетите PEPE и Shiba Inu (SHIB) са в търсене на по-добри инвестиционни възможности и много от тях са избрали да инвестират в ETFSwap (ETFs).

Заключение

Възможно е да бъдат предприети коригиращи мерки за стабилизиране на Shiba Inu и PEPE. Дори и те да бъдат предприети, ориентирането в настоящите пазарни условия все още ще бъде проблем за мнозина, тъй като тези меме монети са известни с променливите си ценови действия. Междувременно ETFSwap (ETFS) предоставя по-добра алтернатива за по-доходоносна възвръщаемост за инвеститорите и търговците.

За хората с подобни ситуации като китовете в Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE), които искат да възстановят загубите си при продължаващия спад в цените на меме монетите, ето шанс да спечелят до 20% бонус за натрупване на повече токени по време на предварителната продажба на ETFSwap (ETFS).

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предварителната продажба на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.