НАЧАЛО Прессъобщения

Китовете продължават да местят средствата си от Bitcoin към ICO като това на Bitcoin Spark

септември 26, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете продължават да местят средствата си от Bitcoin към ICO като това на Bitcoin Spark

С бързото наближаване на следващия прогнозиран крипто бичи пазар, китовете все по-често преместват Bitcoin (BTC) притежанията си към скъпоценни камъни с ниска капитализация.

Тяхното внимание е насочено особено към тези алткойни, които са в процес на първично предлагане на монети (ICO), като по този начин диверсифицират портфейла си, за да реализират по-големи печалби. Забележително е, че Bitcoin Spark (BTCS) изглежда се радва на най-голямо внимание сред тези нови алткойни.

Прогноза за цената на Bitcoin

В краткосрочен план пазарните анализатори очакват, че цената на Bitcoin може да отбележи по-нататъшен възходящ импулс, като потенциално достигне критичната зона на предлагане около психологическото ниво от $29,000.

Въпреки това се препоръчва предпазливост, тъй като тази зона може да предизвика натиск от продажби, което да доведе до евентуално отдръпване. Ключов показател за запазване на бичите настроения би бил решителен пробив и затваряне над средния праг при $29,367.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Анализаторите сочат, че Bitcoin има около шест месеца преди следващото халвинг събитие, при което възнагражденията на миньорите ще бъдат намалени с 50%. Те твърдят, че това събитие ще окаже катарзисно въздействие върху цената на BTC, като потенциално ще я придвижи до нови исторически върхове, с прогнози за евентуално достигане на нивото от $100,000.

Bitcoin Spark: Най-добрият алткойн?

Bitcoin Spark е най-новият форк на Bitcoin. Проекта привлече вниманието на опитни крипто инвеститори и ентусиасти заради способността си да реши ограниченията на Bitcoin и да въведе нови технологии в блокчейн екосистемата. 

Блокчейнът на Bitcoin Spark осигурява по-бързи и по-евтини транзакции от Bitcoin с увеличените си възможности за транзакции на отделни блокове, намаленото време за блокиране и по-големия брой възли. 

Освен че служи като мрежа за транзакции от типа peer-to-peer, Bitcoin Spark разширява полезността си, като поддържа смарт договори и децентрализирани приложения (dApps). Тя включва безпроблемно интегриран слой за смарт договори с множество системи за изпълнение, които всички достигат до финал в основната мрежа. 

Многослойният дизайн позволява мащабируемост, като същевременно насърчава разнообразието, позволявайки на разработчиците да използват няколко езика.

Най-отличителната черта на Bitcoin Spark е неговият консенсусен механизъм, познат като доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP), който нелинейно възнаграждава миньорите за създаването на блокове и предоставянето на изчислителната мощност на техните майнинг устройства. 

Функцията за нелинейно възнаграждение, съчетана с обширните възли на мрежата, позволява да се включат много миньори, дори и такива с устройства с ниска мощност. За тази цел екипът на Bitcoin Spark ще предостави лесно за използване и леко приложение, което позволява на потребителите на Windows, Linux, Mac OS, iOS и Android да добиват.

Забележително е, че предоставената от миньорите мощност ще се отдава под наем на институции или физически лица, които търсят допълнителни изчислителни ресурси, като плащанията ще се извършват в BTCS. 

Възнагражденията за копаене на BTCS работят по гъвкава система, която отчита приходите, генерирани в рамките на Bitcoin Spark. Следователно, ако в рамките на мрежата се генерират повече приходи, възнагражденията за копаене се намаляват съответно, като крайната точка на копаене се придвижва по-далеч. 

Ето защо, въпреки че има фиксирано предлагане от 21 милиона, миньорите на BTCS потенциално ще останат печеливши в дългосрочен план. Това се дължи на капацитета на неограничен брой устройства, които могат да предоставят изчислителна мощност и вторични услуги, генериращи приходи в рамките на Bitcoin Spark. Това включва малки, ненатрапчиви рекламни слотове в приложението и уебсайта, които ще се контролират от общността, за да се гарантира сигурността, и ще се заплащат в BTCS.

BTCS се продава на цена от $2.75 с 8% бонус във фаза 6 на първоначалното предлагане на монети (ICO) на Bitcoin Spark. Инвестиралите по време на тази фаза очакват 393% увеличение на инвестициите, тъй като BTCS ще стартира на цена от $10. Забележително е, че много от прогнозите за цената на Bitcoin Spark сочат значителен скок след старта.

Заключение

Bitcoin (BTC) китовете, които разделят средствата си между други алтернативните монети, демонстрират важността на диверсификацията на инвестиционните портфейли, а според експертите, Bitcoin Spark (BTCS), който получава значително внимание, има голям потенциал за възвръщаемост.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.