НАЧАЛО Прессъобщения

Китовете изкупуват Shiba Inu, Dogecoin остава конкурентен, Everlodge доминира с предпродажбен импулс

септември 14, 2023 14:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете изкупуват Shiba Inu, Dogecoin остава конкурентен, Everlodge доминира с предпродажбен импулс

Прогнозите сочат, че криптовалутата Shiba Inu (SHIB) скоро ще повиши стойността си, тъй като Whale Alert, авторитетна платформа за проследяване на блокчейн, отбеляза как инвеститор е купил 704.41 милиарда токена на стойност 5,99 млн. долара от Gemini.

В допълнение, Dogecoin (DOGE) намери стабилност на границата от $0.062 и скоро може да демонстрира облекчение на дневните графики. Освен това Everlodge (ELDG) се разпродава бързо, като някои анализатори прогнозират 280% ръст по време на предварителната продажба и 30-кратен ръст при стартирането.

Обобщение

  • Shiba Inu може нарасне до $0.00001078 до края на 2023 г.
  • Dogecoin може да се изкачи до $0.098 до края на годината
  • Анализаторите прогнозират, че Everlodge може да се покачи с 280% по време на предварителната продажба и с 30x при пускането на пазара

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Докъде може да се изкачи Shiba Inu (SHIB) през 2023 г.

Shiba Inu (SHIB) се натрупва от китове с бързи темпове. Например, неотдавна кит купи 708.41 милиарда SHIB, но седмица по-рано друг кит прехвърли 4.67 трилиона токена на стойност $38.7 милиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Заможните притежатели на криптовалутата Shiba Inu са натрупали общо 5 трилиона токена SHIB, равняващи се на $44 милиона, само през последната седмица.

Това увеличение на криптовалутата може да увеличи цената на Shiba Inu в дългосрочен план. През изминалата седмица Shiba Inu се търгуваше между $0.00000728 и $0.00000775. Според прогнозата за цената на Shiba Inu тя ще се изкачи до максималната точка от $0.00001078 до края на годината.

Прогноза за бъдещата цена на Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) е най-големият мем-койн и след създаването си през 2023 г. вдъхнови много конкуренти в индустрията. Въпреки това, макар и да е забавна и лекомислена криптовалута, Dogecoin се хареса на криптообщността и се изстреля нагоре, за да се превърне в една от най-големите криптовалути по отношение на пазарната капитализация. В резултат на това днес мнозина следят развитието и актуализациите около цената на Dogecoin.

Според данните на графиката криптовалутата Dogecoin се търгуваше между 0,060861 и 0,064477 долара през изминалата седмица. Според прогнозите на анализаторите обаче прогнозата за цената на Dogecoin я поставя на 0,098 USD до края на 2023 г.

Everlodge (ELDG) може да поскъпне с 280% по време на предварителната продажба и 30 пъти при стартирането

Един от най-бързо растящите проекти е Everlodge, който в момента е в етап 5 на предварителната си продажба. Родният му токен, ELDG, се търгува на цена от едва $0.016 и ще се увеличи до $0.018 по време на Етап 3.

Освен това анализаторите прогнозират, че криптовалутата може да нарасне с 280% до края на предварителната продажба и с 30x при стартирането. Но защо Everlodge спечели толкова много внимание? Платформата ще бъде иновативен пазар, който дава възможност на всеки да получи достъп до инвестиции в недвижими имоти. Те могат да изградят диверсифицирани портфейли от имоти, започвайки само от $100.

Традиционно има много проблеми, свързани с пазарите. От сложни структури на собственост, високи разходи и ограничен достъп до луксозни ваканционни хотели и жилища, не всеки би могъл да се възползва от предимствата на индустрията.

Но с Everlodge физическите лица могат да купуват само части от тези имоти. Впоследствие платформата дигитализира, изработва и фракционира тези имоти като NFT. В резултат на това всеки може да закупи дял, който може да си позволи. Те също така получават клуб за награди, включващ безплатни нощувки, които могат да бъдат продавани.
Притежателите на токенa могат да го стейкват за пасивен доход и да участват в управлението. Освен това платформата осигурява прозрачност и доверие между съсобствениците, като записва всички важни данни, като например актове и детайли, върху метаданните на всеки NFT.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/
Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.