НАЧАЛО Прессъобщения

Китовете от Dogecoin и Polygon прехвърлят средствата си към тази нова монета в етап на предварителна продажба и цена от само $0.06!

03.03.2024 9:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете от Dogecoin и Polygon прехвърлят средствата си към тази нова монета в етап на предварителна продажба и цена от само $0.06!

Волатилността на крипто пазара винаги е повод за притеснение и много търговци и инвеститори често търсят по-добър вариант. Когато Dogecoin и Polygon рязко поскъпнаха, много хора купиха техните токени, а някои ги използваха, за да реализират печалби.

Времето обаче влияе на всичко и може би именно това се е случило с тези две монети, защото те са изправени пред няколко проблема, които карат инвеститорите да не са толкова уверени в тях.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


И тъй като инвеститорите и търговците искат да реализират по-голяма печалба, те насочват погледите си към по-печелившия проект, който сега накара всички да говорят: Algotech $ALGT.

Dogecoin: Най-добрата меме монета бавно се потапя

В пейзажа на криптовалутите меме токени като Dogecoin (DOGE) привличат значителен интерес от страна на инвеститорите, като Dogecoin притежава оценка от близо $10 милиарда и заема място в топ 10 на класациите за пазарна капитализация.

Последните пазарни тенденции обаче показват лек спад, като Dogecoin се понижи с 3.1% за 24 часа. Тази низходяща тенденция съответства на по-широките опасения относно пазарната зараза, подчертани от спада на падението на Silvergate Capital, наред с промените във фокуса на видния защитник на Dogecoin Илон Мъск. Пренасочването на Мъск към други теми като изкуствения интелект, съчетано с продължаващите опасения относно оценката и функционалността на Dogecoin, допринасят за слабото представяне на токена.

Polygon и изчезването на токена

Един от основните проблеми, които преследват Polygon, е мистерията около изчезването на зашеметяващите 767 милиона токена Matic без обяснение от Launchpad платформата и стейкинг. Това изчезване, усложнено от прехвърлянето на тези токени от фондация Polygon към сметка, обозначена като “Binance 33”, засилва подозренията и създава облак от несигурност. Вследствие на това стойността на токена MATIC спадна със значителните 22%, което остави инвеститорите разтревожени и обезпокоени.

На фона на тези съмнения и продължаващи въпроси перспективата за по-нататъшни загуби надвисва зловещо, което подтиква инвеститорите да търсят алтернативни платформи, които предлагат по-голяма сигурност и прозрачност.

Algotech надминава всички шансове и излиза начело

Algotech (ALGT) свети като фар в сферата на децентрализираната алгоритмична търговия, обслужвайки както новаци, търсещи знания, така и опитни експерти, жадуващи за комплексност. Чрез автоматизирани и алгоритмични системи тя свежда до минимум емоционалните импулси за търговия, като същевременно насърчава стратегически и систематични подходи за търговия.

На фона на нарастващото търсене на решения за автоматизирана търговия, Algotech се очертава като пионерска сила, готова да се утвърди като лидер на пазара. Централно място в екосистемата на Algotech заема токенът ALGT, ERC-20 токен, предлагащ право на глас за бъдещи разработки и дял в дивидентите, получавани предимно от такси за търговия.

Събитието за предварителна продажба на Algotech влезе в историята, като събра $1.1 милиона в рамките на първите два дни, създавайки прецедент в криптовалутния пейзаж. Анализаторите предвиждат забележителен скок в цената на Algotech до $0.15 след четириетапната предварителна продажба, което представлява зашеметяващо увеличение от 275% спрямо настоящата оценка от $0.04. Този възход предвещава възхода на Algotech и привлича вниманието на влиятелни заинтересовани страни в различни блокчейни.

За повече подробности относно този проект:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.