НАЧАЛО Прессъобщения

Kelexo (KLXO) привлича инвеститорите на Avalanche (AVAX) и Algorand (ALGO) с изгоден модел на кредитиране

24.03.2024 19:45 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Kelexo (KLXO) привлича инвеститорите на Avalanche (AVAX) и Algorand (ALGO) с изгоден модел на кредитиране

На крипто пазара няма спиране, няма и прекъсвания. Инвеститорите трябва да бъдат умни от самото начало, за да постигнат най-голяма възвръщаемост.

Най-голямата възвръщаемост обикновено идва от най-голям принос под формата на проучване и стратегия. Разработването на стратегия зависи от получаването на достатъчно информация за различни тенденции и пазарни движения.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Може да разгледате и подробна информация за Avalanche (AVAX) и Algorand (ALGO) в рамките на пазара, както и данни свързани с една нова предварителна продажба – Kelexo (KLXO) и защо инвеститорите са развълнувани от нея.

Avalanche (AVAX) се променя

Avalanche (AVAX) е децентрализирана публична мрежа, изградена за поддръжка на смарт договори и други приложения. Тя стартира още през 2020 г., за да бъде бърза, сигурна и достъпна блокчейн мрежа и конкурент на Ethereum (ETH). Avalanche (AVAX) набра популярност в миналото и сега вижда нов възход.

Avalanche (AVAX) беше на път да поскъпне, но сега вижда промяна в посоката, спадайки до $52 за токен към момента на пресата след седмичен спад от 5%.

Algorand (ALGO) в бурно време

Algorand (ALGO) е една от по-старите монети, стартирана още през 2017 г. Тя е създадена от професора от Масачузетския технологичен институт (MIT) Силвио Микали, експерт в областта на компютърните науки и носител на наградата “Тюринг”.

Към момента на изготвяне на статията Algorand (ALGO) се търгува на цена от $0.24 за единица. Стабилността му е поставена под въпрос, тъй като през последната седмица монетата загуби около 10%. Algorand (ALGO) може да се окаже непривлекателна предвид настоящото ѝ състояние.

Kelexo (KLXO) влиза в сектора на актуалните имена

Токенът, който изглежда най-популярен напоследък, е Kelexo (KLXO). Въпреки че е по-нов проект, той има разрастваща се общност и много близки почитатели. Изглежда, че това е един от най-популярните нови токени.

Kelexo (KLXO) е децентрализиран пазар за отпускане на заеми. Той е създаден, за да предостави на потребителите лесен достъп до заеми и финансиране. Изградена е на принципите на блокчейн, с децентрализирано управление, което позволява на потребителите да участват в управлението на платформата, като притежават токена.

Това е уникален подход към кредитирането, който е изграден въз основа на проучване на проблемите, които засягат кредитополучателите. Тя осигурява бързи транзакции и лесни плащания. Освен това има най-ниските такси на пазара. Потребителите могат също така да получат значителни количества криптовалута чрез изпълнение на задачи и достигане на важни етапи в Kelexo (KLXO). Като цяло това е по-добър подход към отпускането на заеми в сравнение с много от неговите конкуренти.

Kelexo (KLXO) има голяма стойност, която може да бъде спечелена. А инвеститорите могат да получат още повече, като закупят токена. Той се намира във втория етап на предварителна продажба и се продава за $0.05 за токен, а инвеститорите в предварителната продажба печелят част от таксите, които Kelexo (KLXO) генерира. Малките пари могат да донесат добра възвръщаемост с Kelexo (KLXO).

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто пейзажът след халвинга на Биткойн: Защо тези меме монети може да са по-добри от Етериум?

След дългоочакваното халвинг събитие на Биткойн пазарът на криптовалути стана свидетел на неочакван феномен.

24.04.2024 10:31 6 мин. четене

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.