НАЧАЛО Прессъобщения

Kelexo (KLXO) напредва, докато притежателите на Bitcoin (BTC) и TRON (TRX) се присъединяват към бичия импулс в мартенската мания

29.03.2024 15:12 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Kelexo (KLXO) напредва, докато притежателите на Bitcoin (BTC) и TRON (TRX) се присъединяват към бичия импулс в мартенската мания

Март приключва през следващите няколко дни и навлизаме във второ тримесечие, съпроводени от потенциал за много интересни развития.

Мечите признаци от началото на месеца избледняха в полза на по-положителен растеж за по-голямата част от криптовалутите. Инвеститорите се подготвят да се възползват максимално от тези нови движения и възходящи тенденции.

Изборът за някои инвеститори е Bitcoin (BTC), който преоткрива инерцията си отпреди спада, а други се пренасочват към TRON (TRX).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Съществува обаче и друга криптовалута, която набира сила преди второто тримесечие на 2024 г. – Kelexo (KLXO).

Bitcoin (BTC) е на седмици от халвинга

Bitcoin (BTC) вече е преминавал през няколко халвинг събития, като повечето от тях са водели до увеличение на стойността на криптовалутата. Такива са очакванията и сега, тъй като Bitcoin (BTC) е на малко над 20 дни от следващия си халвинг.

Това събитие ще намали възнаграждението за добиване на нов блок до около 3.125 BTC на блок. Това допълнително ще запази дефицита на Bitcoin (BTC), а оттам и неговата стойност. Именно заради този факт, сега много инвеститори бързат да купят токена с очакване за голяма възвръщаемост.

TRON (TRX) ангажира Web3 общността

TRON (TRX) стартира като ERC-20 токен, базиран на мрежата на Ethereum, но след това беше прехвърлен към собствена мрежа. TRON (TRX) беше създаден с мисъл за създателите на съдържание и се стремеше да осигури повече възнаграждения за тях и за съдържанието, което създават.

TRON (TRX) също така си сътрудничи с разработчици чрез своята програма Hacka TRON (TRX), в която разработчиците се състезават за награди и спонсорства.

Няколко високопоставени лица и спонсори участват в програмата, която има за цел да “изгради бъдещето на Web3”. Също така TRON (TRX) продължава да служи като важен компонент на децентрализирания интернет.

Какви са тенденциите около Kelexo (KLXO)

След големия успех на първия етап на предварителната продажба, Kelexo (KLXO) стартира втори етап, който също се очаква да бъде успешен. Броят на регистрациите за платформата нараства дори ежеминутно и от това може да има някои интересни изводи.

Kelexo (KLXO) е децентрализиран P2P пазар за ликвидност. Това е платформа, в която инвеститорите могат да получат краткосрочни парични потоци и средства чрез заеми. Предимствата на отпускането на заеми в Kelexo (KLXO) са ниските такси, незабавните транзакции и разнообразните възможности за плащане.

Кредиторите и кредитополучателите взаимодействат директно в рамките на екосистемата на Kelexo (KLXO). Тя не използва брокери, за разлика от други платформи. Това позволява на кредитополучателите да договарят условията директно и намалява таксите, добавяни при погасяването. Заемодателите също не са изоставени, всички потребители, които допринасят за ликвидността на Kelexo (KLXO), получават фиксиран пасивен доход.

Друг начин за получаване на фиксиран доход от Kelexo (KLXO) е да закупите нейния роден функционален токен. Kelexo (KLXO) споделя част от печалбите, които реализира, с инвеститорите, който се включат към платформата по време на нейната предварителна продажба. В този етап на предпродажбата всеки токен се продава за $0.05 за единица, което кара токена да изглежда примамлив.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.