НАЧАЛО Прессъобщения

Kelexo (KLXO) набира скорост благодарение на инвеститорите на Pepe Coin (PEPE), който се покачва с 50%: Internet Computer (ICP) очаква корекция

02.03.2024 19:35 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Kelexo (KLXO) набира скорост благодарение на инвеститорите на Pepe Coin (PEPE), който се покачва с 50%: Internet Computer (ICP) очаква корекция

Протоколът на Kelexo (KLXO) е децентрализирана платформа за заемане на токени. Kelexo (KLXO) набира впечатляваща инерция, което се дължи на скока на токена Pepe Coin (PEPE), тъй като инвеститорите, които са натрупали печалби от резкия скок на Pepe Coin (PEPE), насочват внимание към Kelexo (KLXO) за още печалби.

Втората сензация на крипто пазара в момента е пазарната коректност на токена Internet Computer (ICP). Преди няколко седмици токенът Internet Computer (ICP) преживя безпрецедентен скок и пазарът започва да коригира аномалията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Евентуална корекция на цената на Internet Computer (ICP)

През последните няколко дни токена Internet Computer (ICP) придоби почти почти рекордна пазарна стойност. Този скок на токена Internet Computer (ICP) беше невероятен и накара инвеститорите да се питат как. Техническите анализатори прогнозираха, че скокът е аномалия и че всички умни инвеститори в Internet Computer (ICP) трябва да погледнат към Kelexo (KLXO).

Това беше така, защото те смятат, че пазарът ще се коригира и цената на токена Internet Computer (ICP) ще спадне толкова рязко, колкото и скокът. Пазарната активност на Internet Computer (ICP) спадна с 45% и сега е на 20-то място по пазарна капитализация.

Пазарната стойност на Pepe Coin (PEPE) нараства със 338% за месец

Проектиран по темата на интернет сензацията Pepe The Frog, токена Pepe Coin (PEPE) е широко приет меме токен. Pepe Coin (PEPE) сега е класиран като № 57 по пазарна капитализация, която възлиза на $1.73 милиарда, Pepe Coin (PEPE) се търгува средно с $803 милиона дневно, което прави токена № 17 по оборот на пазара. Според новините ръстът на Pepe Coin (PEPE) е впечатляващ, като се има предвид, че токенът няма никаква функционалност в крипто пространството.

Kelexo (KLXO) ще ограничи бариерите за крипто кредитиране

Kelexo (KLXO) е създаден, за да намали бариерите пред крипто заемането. С Kelexo (KLXO) потребителите не трябва да преминават през затрудненията, които правят с традиционните и конвенционалните платформи. При Kelexo (KLXO) са премахнати KYC процесът и необходимостта от кредитен рейтинг.

Друго предимство на Kelexo (KLXO) е, че заемите ще се отпускат от равнопоставени партньори.

През последните няколко седмици Kelexo (KLXO) набра над 5,000 потребители, които се регистрираха. Те заявиха, че с Kelexo (KLXO) не е необходимо да представят гаранции или поръчители, преди да получат заеми. За тях това означава, че получаването на заеми чрез Kelexo (KLXO) ще бъде евтино и директно, тъй като в процеса не участват трети страни.

Токенът Kelexo (KLXO) сега се продава за $0.028. Създателите на платформата са гарантирали, че ще има само 440 милиона токена през целия период на съществуване на платформата. Този брой е с цел да се запази стойността на Kelexo (KLXO) възможно най-висока.

Разгледайте допълнителни подробности за предварителната продажба на Kelexo (KLXO) на уебсайтa.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.