НАЧАЛО Прессъобщения

Кампанията на Тръмп започва да приема дарения в криптовалути: Разгледайте тези монети преди подема

28.05.2024 9:33 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кампанията на Тръмп започва да приема дарения в криптовалути: Разгледайте тези монети преди подема

Тази про-крипто кампания демонстрира сериозен бичи ход в посока, която ентусиастите харесват, тъй като показва интерес към криптовалутите дори от страна на най-могъщите хора в света.

Според кампанията поддръжниците на бившия президент Доналд Тръмп могат да направят дарение, като използват всяка криптовалута, приета от продукта Coinbase Commerce.

С навлизането на хайпа и оптимизма в блокчейн пространството, ето петте криптовалути, които могат да доминират в класациите през 2024 г. и да осигурят възвръщаемост на инвестициите: KangaMoon (KANG), Fetch.ai (FET), Optimism (OP), Polygon (MATIC) и Cardano (ADA).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ще разгледаме подробно всяка от тях, за да видим докъде може да се повиши стойността им.

Най-добрите алткойни за натрупване, на фона кампанията на Тръмп, която започва да приема крипто дарения

KangaMoon (KANG) ще направи революция в сектора с P2E и Social-Fi елементи

KangaMoon (KANG) обединява авангардни характеристики като геймплей от типа Play-to-Earn (P2E), интеграция на Social-Fi и фокус върху ангажираността на общността, за да осигури реална функционалност на своя роден токен и да създаде мощ. Тя също така създава процъфтяваща екосистема, която преодолява ограниченията на традиционните меме монети, които често са само хайп и почти никакво съдържание.

KANG предлага реални ползи и потенциал за дългосрочни печалби, тъй като вече е нараснал с 400% в класациите, което го прави най-добрата криптовалута, в която да инвестирате сега.

Този възход е привлякъл над 32,000 потребители и е надхвърлил $7 милиона. Анализаторите прогнозират, че тази цифра ще разбие границата от $7.5 милиона до края на месеца. Предварителната продажба умело използва Social-Fi, за да предизвика вълнение преди стартирането в социалните медии, което също така изгражда силна общност. Докато началната цена на KANG беше $0.005, сега тя е $0.025, а настоящият кръг на предварителната продажба предлага ограничена възможност да се сдобиете с KANG преди потенциалното покачване на цената. С вече осигурените котировки на CoinMarketCap и CoinGecko настроенията са високи, особено след като BitMart, известна централизирана борса (CEX), обяви, че скоро ще листне монетата. В резултат на това разработчиците на проекта прогнозират 100Х ръст за KangaMoon при пускането ѝ на пазара.

Fetch.ai (FET) скача след пускането на Metalex в частна бета версия

Fetch.ai (FET) увеличи значително стойността си след последното си развитие. Metalex стартира в частна бета-версия на 21 май 2024 г. и оттогава цената на Fetch.ai е във възходящ тренд. Това отбеляза метеоритен момент за децентрализираното финансиране (DeFi), тъй като то дава възможност за използване на агентска технология за децентрализирано съгласуване на поръчките и липса на слипидж.
Нещо повече, криптовалутата Fetch.ai преживява възходящ тренд, тъй като стойността ѝ се е повишила над $2.20. Сега тя трябва да пробие над $2.6, а след това и $3, за да достигне нови висоти, и ако го направи, въз основа на прогнозата за цената на Fetch.ai, тя може да приключи 2024 г. на ниво от $3.65.

Optimism (OP) се повишава след четвъртия кръг на финансиране на Retro

Optimism (OP) също се движи нагоре с бързи темпове, тъй като беше обявен 4ти кръг Retro Funding, в който всеки може да изгради върху Superchain. Значителното разширяване на екосистемата може да доведе до увеличаване на крипто функционалността на Optimism и с тези темпове тя може да достигне нови висоти.

Въз основа на графиката на цената на Optimism, тя се е повишила с 55% през последната година и е надхвърлила $2.5. Нейните данни за RSI и MACD са бичи, а според прогнозата за цената на Optimism тя може да завърши четвъртото тримесечие на 2024 г. на $3.61, което я прави добра криптовалута за покупка.

Цената на Polygon се повишава с разширяването на екосистемата

Цената на Polygon (MATIC) се повишава, тъй като Witness Chain, AVS на EigenLayer, започна изграждането на DePIN Coordination Layer (DCL) с Polygon CDK и се свързва с AggLayer, за да обедини DePIN икономиките на Ethereum. Освен това криптовалутата Polygon повиши стойността си с 2% през последните 24 часа и се бори да преодолее ценовата бариера от $1, което я позиционира като добра криптовалута за покупка.

Ако цената на Polygon продължи с тази бича инерция, това е много възможно, тъй като данните на графиката ѝ са зелени, а въз основа на прогнозата за цената на Polygon тя може да приключи годината на $1.04.

Криптовалутата Cardano ще преодолее основна ценова бариера поради разширяването си

Cardano (ADA) скоро може да пробие покрай основните ценови бариери, тъй като unstoppable.metropolis разкри, че Yorori Wallet, най-популярният лек портфейл на Cardano, интегрира поддръжка за Web3 домейните, изградени върху платформата. Сега всеки потребител има възможност да изпраща и получава токени без усилие, без да има нужда от сложни адреси на портфейла, а това може да повиши употребата на криптовалутата Cardano.

Що се отнася до представянето на цената, то е бичо, тъй като през изминалата седмица тя се движеше между $0.44 и $0.50. Ако запази тази инерция, тя ще достигне нови висоти, тъй като според прогнозата за цената на Cardano тя може да достигне $0.70 до края на 2024 г.

Как движенията на Тръмп могат да повлияят на крипто пространството и коя криптовалута може да се изкачи най-много

След като кампанията на бившия президент Доналд Тръмп започна да приема криптовалути, се наблюдава засилен интерес към много алткойни. Междувременно KangaMoon отбеляза значителен ръст от 400% и с голямото внимание на търговците, което получава поради сливането на Social-Fi елементи и P2E функции, може да оглави класациите през 2024 г. и след това.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Ефектът от спада на Solana върху Dogecoin и Furrever Token – трябва ли инвеститорите да се притесняват?Въпреки че по-широкият пазарен спад хвърли сянка върху много активи, перспективите пред Dogecoin и Furrever Token остават устойчиви.

21.06.2024 11:35 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.