НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Какво задържа цената на Биткойн над $8000?

НОЕ. 20, 2019 21:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Какво задържа цената на Биткойн над $8000?

След като Биткойн е все по-близо до пробив под $8 000, инвеститорите затаяват дъх, очаквайки спада.

Представяме ви три ключови развития, които могат да закрепят цената на флагманската криптовалута:

1. Fidelity се сдобиха с лиценз от Ню Йорк


Вчера, Fidelity получиха разрешение от Нюйоркския департамент за финансови услуги (NYDFS) да предлага търговия и съхранение на Биткойн, което не успя да тласне нагоре цената на BTC. Но това не го прави по-малко значително събитие.

За разлика от бързия старт на Bakkt, трупането на клиенти в този случай може да стане бавно. Но фактът, че се изгражда значителна инфраструктура за институционални инвеститори не може да бъде отречен и не бива да бъде подценен.

Fidelity струва около $2,8 трилиона, и от сега нататък ще търгува и съхранява BTC. Това отваря още една врата за институционалните пари да се налеят в пазара.

2. Корекция на трудността може да доведе до нови печалби


Както бе съобщено в понеделник, нов бичи пазар може да започне всеки момент, ако увеличението на трудността достигне очакваната печалба от 4% в четвъртък.

Анализирайки деветгодишни данни, спадът в цената на BTC често се е случвал преди значително увеличение на трудността - и те винаги са били последвани от значителен ръст на цените, според анализатора PlanB.

Както обаче посочихме, представянето в миналото не гарантира бъдещи резултати. Освен това, корекцията на трудността е спаднала до 2,73%, към момента на писане.

Ще удържи ли цената до утре, поемайки по пътя нагоре? Това се пита всеки в пространството, очаквайки утрешния ден и какво ще предложи пазара.

3. Galaxy Digital стартира нови Биткойн фондове


Милиардерът, Майк Новограц, неуморно се стреми да привлече големите инвеститори към Биткойн. Galaxy Digital Capital Management LP вчера стартира своя 'Galaxy Bitcoin Fund' и 'Galaxy Institutional Bitcoin Fund'. Минималната инвестиция са сериозните $250 000, което трябва да се надяваме, че ще донесе повече пари на пазара на BTC.

И двата фонда предоставят на институционалните инвеститори достъп до пасивно управлявани средства и излагане на „институционално обвити биткойни“ при ниска такса. Акредитираните инвеститори не трябва да се притесняват за риска или сложността на управлението на директни Биткойн инвестиции.

Възможно е да има някои анализатори, които призовават за мечи заършек на този месец, белязан от низходяща тенденция, но само тези събития може да са достатъчни, за да поддържат Биткойн над прага от $8,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Засиленото разпространение на COVID-19 може да вещае спад за Биткойн

Докторът, който е директор на Националния Институт за алергии и инфекциозни заболявания и ключова част от екипа на Белия Дом за борба с коронавируса, каза, че броят дневни заразявания в САЩ може да ст...
ЮЛИ. 2, 2020 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мениджър на активи от Ню Йорк набра $190 милиона за Биткойн фонд

Биткойн фондът има 24 неназовани инвеститори и първоначално е регистриран в Комисията по ценни книжа и борси през 2018 г. Отначало успява да набере $31 милиона от трима инвеститори, а през 2019 г. е...
ЮЛИ. 2, 2020 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

DeFi пазарът нараства докато Биткойн не успя да пробие $ 9,300

Цената се отдръпна и не успя да пробие нивото, а междувременно DeFi пазара е в силен подем, като редица криптовалути отчетоха двуцифрени печалби в рамките на деня. Флагманската криптовалута не ус...
ЮЛИ. 2, 2020 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Още един кит премести стотици милиони в Биткойн

Приблизително $ 200 милиона в BTC бяха прехвърлени, след като над $ 900 милиона бяха преместени само преди няколко дни. В рамките на последните няколко дни, китовете преместиха общо 122,857 Битк...
ЮЛИ. 1, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света