НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Какво задържа цената на Биткойн над $8000?

НОЕ. 20, 2019 21:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Какво задържа цената на Биткойн над $8000?

След като Биткойн е все по-близо до пробив под $8 000, инвеститорите затаяват дъх, очаквайки спада.

Представяме ви три ключови развития, които могат да закрепят цената на флагманската криптовалута:

1. Fidelity се сдобиха с лиценз от Ню Йорк


Вчера, Fidelity получиха разрешение от Нюйоркския департамент за финансови услуги (NYDFS) да предлага търговия и съхранение на Биткойн, което не успя да тласне нагоре цената на BTC. Но това не го прави по-малко значително събитие.

За разлика от бързия старт на Bakkt, трупането на клиенти в този случай може да стане бавно. Но фактът, че се изгражда значителна инфраструктура за институционални инвеститори не може да бъде отречен и не бива да бъде подценен.

Fidelity струва около $2,8 трилиона, и от сега нататък ще търгува и съхранява BTC. Това отваря още една врата за институционалните пари да се налеят в пазара.

2. Корекция на трудността може да доведе до нови печалби


Както бе съобщено в понеделник, нов бичи пазар може да започне всеки момент, ако увеличението на трудността достигне очакваната печалба от 4% в четвъртък.

Анализирайки деветгодишни данни, спадът в цената на BTC често се е случвал преди значително увеличение на трудността - и те винаги са били последвани от значителен ръст на цените, според анализатора PlanB.

Както обаче посочихме, представянето в миналото не гарантира бъдещи резултати. Освен това, корекцията на трудността е спаднала до 2,73%, към момента на писане.

Ще удържи ли цената до утре, поемайки по пътя нагоре? Това се пита всеки в пространството, очаквайки утрешния ден и какво ще предложи пазара.

3. Galaxy Digital стартира нови Биткойн фондове


Милиардерът, Майк Новограц, неуморно се стреми да привлече големите инвеститори към Биткойн. Galaxy Digital Capital Management LP вчера стартира своя 'Galaxy Bitcoin Fund' и 'Galaxy Institutional Bitcoin Fund'. Минималната инвестиция са сериозните $250 000, което трябва да се надяваме, че ще донесе повече пари на пазара на BTC.

И двата фонда предоставят на институционалните инвеститори достъп до пасивно управлявани средства и излагане на „институционално обвити биткойни“ при ниска такса. Акредитираните инвеститори не трябва да се притесняват за риска или сложността на управлението на директни Биткойн инвестиции.

Възможно е да има някои анализатори, които призовават за мечи заършек на този месец, белязан от низходяща тенденция, но само тези събития може да са достатъчни, за да поддържат Биткойн над прага от $8,000.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

$340 милиона в MakerDAO oбезпечения можеха да бъдат лесно откраднати

Това стана след като известен софтуерен инженер разкри, че злонамерен актьор с достатъчно Maker (MKR) може да открадне всички обезпечения в MakerDAO, вземайки със себе си над 340 милиона долара.&nb...
ДЕК. 11, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво може да се случи с Биткойн през 2020 година?

Днес ще разгледаме ценовата прогноза за BTC на основателя на вече несъществуващия онлайн пазар за наркотици Silk Road. Рос Улбрихт наскоро прогнозира, че цената на флагманската криптовалута може ...
ДЕК. 11, 2019 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пазете се от твърде екстравагантни прогнози за Биткойн, предупреждава Су Джу

Изпълнителният директор на “Three Arrow Capital”, хедж фонд, базиран в Сингапур, фокусиран върху развиващите се пазари, предупреждава търговците, фокусирани върху съотношението между запасите и потока...
ДЕК. 11, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

LocalBitcoins поставя рекорд на обемите в Аржентина

Това стана след съобщението на президента Тръмп, че САЩ възнамеряват да определят тарифи за внос на аржентински метал.Новият максимум идва като кулминация на увеличаващите се обеми на BTC на местните ...
ДЕК. 11, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света