НАЧАЛО Прессъобщения

Какво трябва да наблюдавате, ако искате да превърнете $500 в $50,000?

13.02.2024 9:33 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво трябва да наблюдавате, ако искате да превърнете $500 в $50,000?

Искате ли да реализирате сериозни печалби на крипто пазара? Проверете дали има как $500 да се превърнат в впечатляващите $50,000 с тези крипто токени.

Ако искате да превърнете инвестиция от $500 в $50,000, следете три криптовалути: Pullix (PLX), Celestia (TIA) и Sui (SUI). Всички те са алткойни, които трябва да се наблюдават поради потенциала им за растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Макар че може би сте запознати с TIA и SUI, PLX е звезда, намираща се в етап 7 на предварителната си продажба, която вече е продала над 90 милиона токена. Много анализатори дори го определят като следващия 100х токен през 2024 г.

Pullix (PLX): Отлично представяне на крипто ICO събитието

Pullix (PLX) излиза на сцената с потенциален старт само след 70 дни. Настроен да бъде една от най-уникалните платформи за търговия в последно време, този DeFi проект иска да съчетае най-добрите DEX и CEX функции в едно. В резултат на това трейдърите по целия свят ще се сблъскат с ниски такси за търговия, дълбока ликвидност и достъп до всички класове активи (включително криптовалути) на едно място.

Глобалните инвеститори вече се втурват към ICO събитието на Pullix. В етап 7 Pullix събра близо $5.5 милиона и е регистрирала над 15,000 потребители. С други думи, крипто общността показва голяма вяра и доверие в дългосрочния потенциал за растеж на Pullix.

Една от открояващите се характеристики на Pullix е нейният модел за споделяне на печалбата, от който се възползват стейкърите на родния токен PLX. За да поясним, Pullix ще взема процент от дневните си приходи и ще го превръща във възнаграждения за стейкващите PLX токени. Колкото повече сделки в Pullix – толкова повече награди за стейкърите.

Освен това Pullix ще въведе функция за изгаряне на токени в полза на дългосрочните притежатели на PLX. Поради тази причина безброй хора се запасяват с PLX, тъй като един токен сега струва само $0.10. Това е 150% ръст спрямо началната му цена. Но остават само два етапа на предварителна продажба, а експертите прогнозират евентуален 100х ръст, след като този алткойн се появи на борсите през 2024 г.

Цената на Celestia достига нов исторически връх

Напоследък Celestia (TIA) отбеляза вълнуващ ръст. Всъщност цената на Celestia достигна нов исторически връх от $20.79 на 9 февруари 2024 г. Само през последния месец този алткойн се повиши от $14.60 до $19.88. През това време пазарната му капитализация се е увеличила от $2.27 милиарда до $3.23 милиарда.

Настроенията спрямо криптовалутата Celestia също са бичи, като 14 технически индикатора са в зелено. Поради тази причина крипто експертите направиха бича прогноза за цената на Celestia. Те прогнозират скок до $20.15 през март 2024 г.

Sui (SUI): Нова посланическа програма

Междувременно компанията Sui (SUI) също попадна в заглавията на вестниците. Най-забележително е, че Sui обяви нова програма за посланици. Това развитие ще помогне на сътрудниците на крипто общността на Sui да увеличат влиянието и приноса си, ангажирайки ги с по-бързото разрастване на общността.

Тази новина за Sui може да предизвика рали за криптовалутата. Що се отнася до движението на цената ѝ, през последните 30 дни тя нарасна от $0.77 до $1.63. За този период пазарната ѝ капитализация нарасна от $877 милиона до $1.89 милиарда. Над 23 технически показателя са бичи, което кара експертите да останат уверени в растежа на Sui. Те прогнозират ръст до $1.63 преди края на март 2024 г.

Ще има ли Pullix по-бърз растеж от Celestia и Sui?

С пазарна капитализация от $20 милиона Pullix може да експлодира и евентуално да достигне $50,000 по-бързо от Celestia и Sui, защото се нуждае от по-малко вливане на нови пари, за да може цената и възвръщаемостта му да растат по-бързо.

Тази ниска пазарна капитализация прави този алткойн привлекателен залог за търговци, които искат огромни печалби от малка инвестиция.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.