НАЧАЛО Биткойн

Какво се случи с Биткойн семейството ?

30.09.2019 9:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво се случи с Биткойн семейството ?

Чудите ли се понякога какво се случи с онова холандско семейство, което преди две години продаде цялото си имущество за биткойн?

Испанският уебсайт DiarioBitcoin наскоро успя да си уреди интервю с „Биткойн семейството“.

През септември 2017 г. Диди Таихуту и семейството му продадоха всичко, което притежават, за да инвестират в биткойн и да пътуват по света. До този момент семейството всъщност вече пътуваше шест месеца, но продажбата на всичките им вещи за BTC доведе до нови предизвикателства.

Е, добрата новина е, че Диди, съпругата му и трите им дъщери все още го правят. И документират преживяванията си в YouTube канал и блог.

През последните две години се наблюдаваха множество публикации от различни плажове. Но семейството също има за цел да информира хората за биткойн, като в момента се фокусира върху турнето си „Sharing is Caring“. Един от аспектите в това е обучението на НПО и благотворителни организации за това как да приемат дарения в BTC и други криптовалути.

Биткойн оазиси, криптовалути и свобода

В интервюто Тайхуту казва, че от 35 посетени досега държави, за тях се открояват два града. Това са Роверето в Италия и Любляна в Словения, където семейството успя да покрие 80% от нуждите си директно чрез Биткойн.

Другите места са били трудни за живеене, особено за трите дъщери, които получават джобните си в BTC.

Когато семейството купи своите крипто активи, цената на биткойн беше на нива от около 4 000 долара, така че дори при днешните цени инвестицията все още е приблизително удвоена. Но това не е пътуване за бързо печелене на пари, а приключение, финансирано от постепенни печалби.

Според Тайхуту най-голямата полза, която семейството е изпитало, е свободата, казвайки:

Тайната на щастието е свободата, а тайната на свободата е смелостта.

Една от дестинациите, които бяха посетени от семейство Тайхуту бе София, където посетиха център за копаене на BTC. Тук за пръв път трите дъщери се запознаха с процеса на копаене.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.