НАЧАЛО Прессъобщения

Какво представлява El Hippo (HIPP) и за какво е предназначен?

септември 22, 2023 19:16 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво представлява El Hippo (HIPP) и за какво е предназначен?

Проектът за мeме монета El Hippo завладява социалните медии с над 30,000 активни последователи през последния месец и пазарна капитализация от $4 милиона почти веднага след старта.

И така, на какво се дължи всичкият хайп? Ще ви запознаем с проекта El Hippo, включително с токеномиката, присъствието в социалните медии и общия план на целия проект, за да можете сами да се убедите дали искате да се включите.

Разяснение на El Hippo ($HIPP)

El Hippo е проект за меме монета, който се възползва от масовата тенденция за меме монети, която наблюдаваме през последните години. Няма съмнение, че най-големите печалби, наблюдавани от 2020 г. насам, са почти само при монетите от този тип, като PEPE се изстреля нагоре по начин, който ни напомни за влизането в Биткойн в най-ранните дни на проекта и печалби от над 1,000,000%.

El Hippo е монета на тема хипопотами, фокусирана върху общността, прозрачността, уникална вградена система за възнаграждения, базирана на NFT на проекта, и, разбира се, мемета.

El Hippo процъфтява благодарение на инерцията, която събра от своята онлайн общност от хипо фанатици и отбеляза бърз растеж в X (Twitter), Telegram и Discord скоро след старта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Токеномика на El Hippo

Общото предлагане е 777 трилиона HIPP токена, като 92.1% са заключени в ликвидния пул в името на прозрачността и справедливостта.

Смарт договорът на проекта е публично достъпен, за да може всеки да го провери, което засилва усещането за доверие.

6.9 % от предлагането ще се съхраняват в мултисиг портфейл.

Интересно е, че 1% от предлагането е разпределен и за възнаграждаване на притежателите на El Hippo NFT, които се създават в момента. Това означава, че независимо от това колко високо ще се повиши цената, 1% от всички токени ще бъдат дадени на притежателите на El Hippo NFT, гарантирано, без съмнение в опит да се стимулира интересът към тях преди старта.

Това е нов начин за възнаграждаване на потребителите, който създава допълнителна полезност за токена и за самите NFT.

Пътна карта на El Hippo

Пътната карта се състои от четири етапа, като се започне с листвания на децентрализирани борси и изграждане на общност (вече е направено), преди да се премине към листвания на централизирани борси, стартиране на награди за общността, бюлетин, стоки, NFT, листвания на борси от първо ниво и др. 

Схемите за награди на общността, споменати в пътната карта, също вече са в ход, както е показано в раздела по-долу.

Airdrop на El Hippo и награди

El Hippo раздаде $7,000 чрез airdrop в рамките на първия месец от стартирането, а сега раздава по $700 на всеки две седмици в текуща кампания на Zealy/Crew3. 

Проектът разполага с дълбоки джобове, а влагайки пари в airdrop събития, награди, връзки с влиятелни личности и маркетинг, екипът може да види как El Hippo се изстрелва в стратосферата преди края на годината.

Защо да инвестирате в El Hippo?: Най-добрата меме монета през 2023 г.

Най-добрите меме монети към днешна дата са PEPE и SHIB – два проекта, които абсолютно “избухнаха”, като PEPE в частност събра безпрецедентни печалби в пространството на меме монетите с пазарна капитализация, надхвърляща $1 милиард.

Подобно на PEPE, El Hippo се отклони от донякъде изтърканата естетика на меме монетите на тема куче, като навлезе в нова територия с дизайна на хипопотам и шеги на тема хипопотами в социалните медии.

Възможно ли е El Hippo да се окаже най-добрата меме монета на 2023 г.? Честно казано, все още е твърде рано да се каже как ще се справи проектът, тъй като той е само на малко повече от месец. Въпреки това El Hippo със сигурност има необичайно силен старт за меме монета, което означава, че трябва да я следим.

Всички винаги търсят следващата PEPE монета, в която да влязат на ранен етап, и това може да е именно El Hippo.

El Hippo ($HIPP) Цена

Източник: Coinmarketcap

Към момента на писане на статията HIPP струва само $0.00000045 за един токен.

С други думи, тя е евтина!

Дори при малки колебания на цената ранните инвеститори в такъв проект биха могли да получат големи печалби, въпреки че, разбира се, в криптовалутите никога не са гарантирани печалби.

Цената отбеляза 109% увеличение от стартирането на токена и сега се колебае със скокове и в двете посоки.

Прогноза за цената на El Hippo през 2023 г.

Не може да се каже докъде може да стигне El Hippo. Меме монетите са свързани със социалните последователи, а El Hippo вече трупа последователи във всички канали на социалните медии и активно работи за изграждането на последователи с програми за награди, мемори конкурси и др.

Не е необичайно успешните мемe монети да регистрират ръст от 1,000% или дори 10,000% печалба в първите дни, докато проектът все още се развива. 

Отново, това не означава, че El Hippo ще бъде такъв проект, но със сигурност в тази конкретна меме монета се влагат много повече усилия, пари и ангажираност на общността в сравнение с някои други популярни примери.

Как да инвестираме в El Hippo ($HIPP)

За да инвестирате в HIPP, просто следвайте инструкциите на уебсайта на El Hippo. Можете да закупите HIPP директно от началната страница от платежната джаджа, показана на екрана. Просто свържете портфейла си и обменете Етериум за HIPP. Ако не притежавате Етериум, на сайта има инструкции как да си купите такъв, за да можете да направите първата си размяна.

HIPP е наличен в Uniswap, Trust Wallet и Metamask. Потребителите в Обединените арабски емирства, Турция, Индия, Индонезия и Мексико също скоро ще имат възможност просто да купят HIPP с фиат директно от сайта с един банков превод, което е прост и рентабилен вариант за тези, които искат да купят HIPP с фиат.

Как да печелим пари от меме монетите

Формулата за всеки, който иска да печели пари от меме монети, е проста – намерете таква монета в начален етап и инвестирайте в нея, преди да е поскъпнала. Монетите със стотици хиляди последователи в социалните медии вече са получили значително внимание и това ще се отрази на цената.

Очевидно е, че не всяка меме монета ще избухне! Но когато един проект има план, солидна токеномика и лоялна фенска база, всичко е възможно, а това са все добри характеристики на меме монета, готова да измине дълъг път.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.