НАЧАЛО Прессъобщения

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

юни 1, 2023 9:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

Инвестиралите в Avorak AI са особено заинтересовани от Aave като инвестиционна възможност поради иновативните ѝ характеристики и впечатляващия ѝ растеж на DeFi пазара.

Какво е Aave?

Криптовалутата Aave (AAVE) е протокол за децентрализирано финансиране (DeFi), който завладя света на криптовалутите доста бързо. Това е платформа с отворен код и без попечителство, за вземане и отпускане на заеми срещу лихва за различни криптовалути.

Aave позволява на потребителите да оперират така, както правят финансовите институции, но без централна фигура. Първоначално изградена в мрежата на Етериум, Aave се е разширила до други вериги, включително Avalanche, Fantom и Harmony.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


За разлика от традиционните финансови институции, в DeFi няма посредник, тъй като смарт договори автоматизират транзакциите. Потребителите могат да получат заем в криптовалута от хора, но все пак трябва да предоставят обезпечение, което се състои от други крипто токени. Когато отпускат заеми в DeFi системата, те печелят лихва, а когато заемат, плащат лихва.

Avorak AI

Avorak AI е авангардна платформа за търговия, използваща алгоритми с изкуствен интелект и машинно обучение, за да предостави на инвеститорите сложен и точен подход към крипто търговията. Платформата предлага различни инструменти, като Avorak Trade Bot, Avorak Create, Avorak Chat и Avorak Write, за да помогне на инвеститорите да получат конкурентно предимство.

Avorak Trade Bot е автоматизирано решение за търговия, което изпълнява сделки от името на потребителите въз основа на зададени от тях параметри. То използва комбинация от технически анализ, пазарни сигнали и алгоритми с изкуствен интелект, за да идентифицира печеливши възможности за търговия.

Платформата е проектирана така, че да сведе до минимум рисковете, свързани с човешки грешки и емоции, като осигурява надеждно и ефективно изживяване при търговия. Освен това тя следи пазарите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да гарантира, че нито един сигнал няма да й се изплъзне. Платформата може да обработва обемни исторически и настоящи данни.

ICO-то на Avorak отбеляза наплив от инвеститори благодарение на всеобхватните си предимства и полезности. Преобладават инвестиралите в Aave, които показват колко ценен е Avorak за тях.

Привлекателното е скокът на стойността на AVRK от 325%, достигайки $0.255 и перспективите за по-нататъшно покачване до стартирането му на $1. Няколко борси, готови за листване на Avorak са Azbit, LAToken, PancakeSwap и Coinsbit. Avorak е преминала през два одита от SolidProof и CyberScope, за да гарантира стабилност и прозрачност в допълнение към NOVOS KYC.

Avorak Write е мощен инструмент за писане, който използва изкуствен интелект, за да анализира текст и да генерира уникални резултати, предоставяйки на инвеститорите висококачествени пазарни доклади и задълбочени анализи.

Той позволява на търговците да вземат информирани решения въз основа на прозрения, базирани на данни. Инструментът също така се стреми да реши проблема с повторенията и плагиатствано съдържание. Чрез своя език за естествена обработка Avorak AI проверява и автоматично коригира текста, преди да пусне крайния резултат.

Заключение

Пакетът от решения с изкуствен интелект на Avorak AI предоставя на потребителите конкурентно предимство на нестабилния и постоянно променящ се крипто пазаар. Като използва AI и машинно обучение за идентифициране на печеливши възможности и генериране на точни пазарни прозрения, Avorak AI предлага надежден и усъвършенстван подход към търговията с Aave.

Повече за Avorak AI и нейното ICO тук:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.