НАЧАЛО Финтех

Какво правят китовете, за да трупат приходи дори по време на висока волатилност?

май 16, 2022 20:43 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво правят китовете, за да трупат приходи дори по време на висока волатилност?

Хората, които държат значително количество криптовалута, често се наричат ​​​​крипто китове.

Тъй като тези потребители имат повече ликвидност за разпространение, те са по-нетърпеливи да се възползват от yield-farming с нисък риск. Тези опции обаче са достъпни за всеки, независимо колко крипто държи.

Крипто китовете търсят нови възможности

В индустрията на криптовалутите има много повече от това да купувате Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) и да се надявате цените да се повишат. Крипто китовете признават това по-добре от всеки друг и активно диверсифицират портфолиото си, за да увеличат максимално потенциала на своята ликвидност. Независимо дали става дума за навлизане в NFT, стейкинг на активи, отпускане на заеми, стейблкойни или други начинания, диверсифицираният подход е от съществено значение в тази индустрия.

Скорошен анализ на DeBank за десетте най-големи портфейла подчертава как крипто китовете се справят с тези възможности. Докато NFT се намират в почти всяко портфолио в наши дни, има нарастващ интерес към възможности за генериране на доходност с нисък риск. Решаващата полза от този последен подход е, че не изисква потребителите да диверсифицират активите си в по-неясни пазарни предложения.

Когато дори крипто китовете проявяват нарастващ интерес към нискорисковите възможности, всички останали ще забележат този подход. Много хора може да мислят, че такива опции съществуват само за тези с големи участия, но това не е непременно така. Всеки, който притежава криптовалути може да получи достъп до същите нискорискови възможности за генериране на пасивни приходи като всеки крипто кит. По-важното е, че те могат да го направят чрез удобен потребителски интерфейс, обхващащ множество опции за печелене на пари.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

Крипто китовете показват откровена признателност за заемането на стейблкойни, трупане на приходи чрез т.нар. „добив на ликвидност“ и стейкинг. Всичко това са важни аспекти на индустрията на криптовалутите и се грижат както за новодошлите в индустрията, така и за потребители, които имат повече опит. В допълнение, нискорисковият характер на тези възможности ги прави по-благоприятен вариант от инвестиране или търговия.

Можете също да получите достъп до тези решения

Когато портфейли, разполагащи с активи на стойност между 7-9 цифри участват в стейкинг, заемане на стабилни монети или добив на ликвидност, човек може да бъде сигурен, че тези опции осигуряват прилична възвръщаемост. Освен това те са много по-достъпни, отколкото повечето хора си мислят. Възможности като стейкинг и добив на ликвидност не изискват никакви специфични познания. Те също не изискват закупуване на нови и високорискови активи, тъй като можете да получите достъп до тях чрез Биткойн, Етериум, USDT, USDC или други утвърдени крипто активи.

Удобните за начинаещи DeFi платформи като CakeDefi и Hodlnaut значително улесниха генерирането на доходи от инвестиции. Те насочват потребителите през всички стъпки, включително закупуването на поддържани крипто активи и въвеждането на различни опции за пасивно генериране на приходи. 

В допълнение към продуктите за стейкинг, CakeDeFi има функции за добив на ликвидност, отпускане на заеми и „Freezer„. Последната опция позволява на потребителите да печелят до 2 пъти наградите от стейкинг, като заключат средства за по-дълги периоди. 

Подходът на CakeDeFi привлече стотици хиляди потребители в световен мащаб. Екипът има за цел да достигне 1 милион регистрирани потребители през 2021 г. и представлява над $1 милиард в активи под управление. Освен това CakeDeFi изплати над $230 милиона награди на потребителите миналата година. Освен това платформата предлага до 72.9% APR за избрани активи, което е доста привлекателна опция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Финтех Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

DeFi секторът ‘ще спечели в дългосрочен план’, твърди Майк Новограц

Майк Новограц, главният изпълнителен директор на Galaxy Digital, прогнозира, че секторът на децентрализираните финанси (DeFi) в крипто пространството в крайна сметка ще ‘излезе начело’.

септември 27, 2022 9:58 1 мин. четене