НАЧАЛО Прессъобщения

Какво кара анализаторите да бъдат оптимистично настроени към VC Spectra (SPCT), Dogecoin (DOGE) и Cardano (ADA)?

октомври 7, 2023 10:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво кара анализаторите да бъдат оптимистично настроени към VC Spectra (SPCT), Dogecoin (DOGE) и Cardano (ADA)?

Защо анализаторите са оптимисти за VC Spectra (SPCT), Dogecoin (DOGE) и Cardano (ADA)? Запознайте се с всички прозрения и пикантни подробности за 2023 г.

Анализаторите прогнозират, че VC Spectra (SPCT), Dogecoin (DOGE) и Cardano (ADA) ще увеличат експоненциално стойността си в краткосрочен и средносрочен план. 

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Успехът на предварителната продажба убеждава анализаторите в потенциала на VC Spectra (SPCT)

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран протокол за управление на активи и платформа за търговия, която предоставя на инвеститорите сигурно, прозрачно и печелившо инвестиционно преживяване. Потребителите могат да инвестират в нови DeFi проекти, да участват в арбитражна търговия и да стейкват своите криптоактиви.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Успешната предварителна продажба на инвестиционната платформа омагьоса крипто света. В началото на предварителната продажба токените на VC Spectra (SPCT) бяха на стойност $0.008. Но след като предварителната продажба вече е на етап 3, токените VC Spectra (SPCT) поскъпнаха с огромните 450% до $0.044.

Търсенето на токените доведе до този скок, но все още се очакват нови повишения. Токените VC Spectra (SPCT) ще спечелят поне 81.81%, когато приключи предварителната продажба. 

VC Spectra (SPCT) използва изкуствен интелект и надеждни стратегии за търговия, за да избере най-печелившите проекти и сделки. 

Притежателите на SPCT токени се възползват от достъп до ексклузивни предварителни ICO-та, тримесечни дивиденти и обратно изкупуване, както и от правa на глас. 

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за цената на DOGE: Крипто лицензът на X предвещава светло бъдеще за Dogecoin

Когато през август беше обявено, че платформата за социални медии на Илон Мъск, X (Twitter), е придобила лицензи за разплащания от седем американски щата, имаше много дискусии за това какво може да означава това за Dogecoin (DOGE). 

Лицензите за плащане позволяват на клиентите да използват X за изпращане и получаване на пари, включително криптовалути.

Вниманието към Dogecoin (DOGE) се увеличи заради връзката на Илон Мъск с меме монетата, тъй като милиардерът преди това беше публикувал постове в X, които предизвикаха увеличение на цената на Dogecoin (DOGE) и накараха инвеститорите да купят Dogecoin.

Въпреки че цената на Dogecoin (DOGE) се повиши след появата на новината, тя е спаднала с 3.2% до $0.061. Според анализатори това може да се дължи на факта, че не е направено окончателно изявление за ролята, която Dogecoin (DOGE) може да играе в платежната платформа на X. 

Прогнозата за цената на DOGE за 2023 г. е $0.063, тъй като платформата за разплащания на X, дори и да включва Dogecoin (DOGE), може да не се появи онлайн през 2023 г. Въпреки това тази прогноза за цената на DOGE все още прави Dogecoin един от алткойните, които трябва да се наблюдават тази година.

Прогноза за цената на Cardano: Защо ADA може да достигне $1.30 през 2024 г.

Крипто инфлуенсърът Дан Гамбардело наскоро говори за перспективите на Cardano (ADA). Един от аргументите му е, че пазарните цикли на Cardano (ADA) и Ethereum (ETH) са сходни. Той отбелязва, че и двете криптовалути са имали сравними първи бичи пазари, като ETH е достигнал пазарна оценка от $125 милиарда, а Cardano (ADA) е близо – $93 милиарда. И двете реализираха огромни спадове в съответните мечи пазари, като Ethereum се срина с над 94%, а Cardano – с почти 91%.

Според Гамбардело Cardano (ADA) не изостава в технологичните подобрения. Той отбелязва пускането на смарт договорите Alonzo и появата на DeFi платформи, като Sunday Swap, като доказателство, че Cardano (ADA) е на подобен, но може би по-напреднал технически път от Ethereum.

Прогнозата на анализаторите за цената на Cardano предвижда ADA да достигне $1.30 през 2024 г. Това е увеличение с 416% спрямо настоящата цена от $0.252.

Добра инвестиция ли е Cardano? Според анализаторите, въз основа на причините, изтъкнати от Гамбардело, и прогнозата за цената на Cardano, това е един от най-добрите алткойни за покупка, заедно с VC Spectra и Dogecoin.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.