НАЧАЛО Алткойни Биткойн

"Какво е Биткойн" - Най-търсената фраза в Google

ДЕК. 15, 2018 10:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 "Какво е Биткойн" - Най-търсената фраза в Google

Свързаният с Биткойн термин в търсачката застана начело един от списъците на Google: "Каква беше тенденцията през 2018 година".


Основното признаване на токена започна по време на неговото покачване през декември 2017 година и януари 2018 година, когато достигна 1,400% увеличение на стойността и удари рекордната цена от $20,000.

Оттогава Биткойн падна с повече от 80% по време на мечия пазар.


Хората искат да знаят за БиткойнВъпросът "Какво е Биткойн?" Е най-търсеният термин в категория "Какво е ...?" в САЩ и Великобритания през 2018 година, съобщават Google Trends.

Фактът, че хората търсят информация толкова много за Биткойн предполага, че има фундаментална промяна в начина, по който хората възприемат криптовалутата. Те искат да научат повече за нея и да разберат какво може да им предложи.

Хората също се интересуват от други криптовалути, особено от втората по големина спрямо пазарната капитализация - Ripple.

Терминът "как да купя Ripple" е четвъртият най-задаван въпрос в тази категория в Google.

След като достигна рекордни стойности в началото на годината, Биткойн започна своя спад в цената, която продължава до ден днешен, което води до загуба на големи суми за много инвеститори.

Тази тенденция в цените, изглежда се е насочила в обратна посока на Google Trends, където Биткойн заема първото място в категорията "Какво е ...?".

Дали спадът на цените ще продължи или не, остава тепърва да се види. Мениджърът на хедж фондове и бившият партньор в Goldman Sachs, Майк Новограц, обаче смятат, че хората се "осъзнават след миналогодишните висоти".

В неотдавнашно интервю с Bloomberg той каза, че хората сега са на противоположната страна на спектъра, опасявайки се, че токена ще достигне нула. - "Но това няма как да се случи", отбеляза той.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света