НАЧАЛО Алткойни

Какво да очакваме от Terra 2.0?

май 25, 2022 14:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме от Terra 2.0?

Екипът зад проекта Terra (LUNA) изясни в Twitter, че блокчейнът всъщност не е подложен на хардфорк, а по-скоро създадената нова верига ще бъде генезисът на нов блокчейн.

Екипът на Terra продължи да дефинира хардфорка като промяна в съществуващия блокчейн, която води до две вериги със споделена история, но различни бъдещи пътища. 

Те казаха:

„Важното разграничение тук е, че разклонен блокчейн “споделя цялата си история с оригинала (верига)”, което Terra 2.0 няма да направи.

Terra 2.0 = генезисът на нов блокчейн.


Ако Prop 1623 премине, ще бъде създаден чисто нов блокчейн (Terra), започвайки от генезисен блок 0, който няма да споделя история с Terra Classic.”

Освен това екипът обясни, че популярните децентрализирани приложения, изградени на Terra Classic, няма да съществуват автоматично в новата верига на Terra (LUNA). Тези децентрализирани апликации ще трябва да бъдат мигрирани към новата верига.

Към момента на писане остава по-малко от ден преди приключването на гласуването за предложение за Terra 1623. Според Terra Station 77% от всички възможни гласове в общността Terra са подадени. Освен това 65.99% са подкрепили предложението.

Предложението 1623 на Terra за въвеждане на новата верига ще премине гладко, тъй като е достигнало прага за преминаване от 50%.

Съдбата на проекта обаче може да виси на косъм въз основа на съобщенията, че южнокорейските власти се стремят да замразят активите на Luna Foundation Guard. Потенциалната последица от ранно изземване на активите на LFG е проучена от члена на Terra Community @FatManTerra, който стигна до следното заключение.

“Ако активите на LFG бъдат замразени от полицията твърде рано, възстановяването на средствата на малкия притежател, което те гарантират, може да не се осъществи.
Да се ​​надяваме, че бюрокрацията ще се задържи по този въпрос, поне за момента. Обмислях няколко въпроса (макар и лишен от сън) – скоро предстои още.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Три токена, които могат да скочат до 100Х – и защо предварителните продажби са новия хит

Крипто пазарът постоянно нараства, като към момента на писане на статията се движи около $1.08 трилиона. Разбира се, Биткойн остава най-стабилният играч с над 40% пазарен дял, но Етериум, BNB, Aave, Solana и другите алткойни също се развиват доста.  Въпреки това, крахът на FTX доказа на инвеститорите, че дали ще се търгува с нов токен, […]

февруари 4, 2023 16:12 6 мин. четене

Fantom скача с 200% – ще продължи ли възхода? – Santiment

Водеща фирма за криптоанализи предполага, че популярният алткойн е само в началния етап на голямо рали.

февруари 3, 2023 16:00 2 мин. четене

Optimism пуска първата си голяма актуализация в средата на март

Optimism, мрежа от втори слой на Етериум, ще пусне Bedrock, първата си голяма актуализация, на 16 март, с цел да подобри производителността.

февруари 3, 2023 14:11 2 мин. четене

Рекорден брой китови транзакции с Dogecoin на 31 януари

Santiment установи, че на 31 януари Dogecoin (DOGE) преживял най-големия брой китови транзакции през тази година.

февруари 3, 2023 11:10 2 мин. четене