НАЧАЛО Биткойн

Какво да очакваме от Биткойн тази седмица?

октомври 6, 2021 21:43 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Фирмата за крипто анализи Santiment разглежда ключови показатели от блокчейна на Биткойн.

Според нея, най-голямата криптовалута по пазарна капитализация може да претърпи силна седмица.

Santiment казва на своите 96,700 последователи в Twitter, че BTC демонстрира признаци за сила на веригата, които могат да предшестват още един голям ход в следващите няколко дни.

“През изминалата седмица Биткойн отбеляза скок на циркулацията на токени. Един от най-надеждните показатели в крипто, количеството уникални токени, движещи се в мрежата на BTC, достигна най-високата си седмица от май. Ако [този показател] остане висок, бихме могли да имаме още една голяма седмица.”

Според Santiment, циркулацията на токени показва броя на монетите, използвани през определен период от време, предлагайки поглед към здравето на крипто актива.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Големите пари се насочват от алткойните към Биткойн

Santiment също така отбелязва, че предлагането на Биткойн на борсите е на най-ниското си ниво от повече от две години, по-точно процентът на предлагане на борсите сега е спаднал до най-ниското си ниво от 4-ти юни 2019 г. 

“30-месечният минимум допълнително намалява риска на голяма разпродажба.”

Гледайки Етериум (ETH), вторият по големина крипто актив изглежда следва стъпките на Биткойн, тъй като предлагането му на борсите продължава да намалява, твъдят от Santiment.

“Предлагането на ETH на борсите продължава низходящата си тенденция, тъй като през последните две седмици отбеляза резки спадове, независимо от ценовото действие, и сега достига най-ниското си ниво през последните шест месеца.

Изглежда добре засега, тъй като показва, че участниците на пазара преминават към натрупване и HODL режим, където е възможно.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене