НАЧАЛО Алткойни

Какво да очакваме, ако Етериум падне под $4,000?

01.11.2021 9:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме, ако Етериум падне под $4,000?

Внимателно следен крипто търговец и анализатор разглежда какво може да се случи с Етериум, ако алткойнът не успее да задържи нивото от $4,000.

В нова стратегическа сесия на TechnicalRoundup, псевдонимният анализатор, известен като Cred, разглежда скорошния пробив на Етериум над нивото от $4,000.

Отчитайки възможността за неуспешен пробив на ETH, Cred идентифицира потенциални области, в които водещата платформа за смарт договори може да изгради възходящ модел на по-високо дъно.

“Ако този пробив се задържи, страхотно[…] Това е добре. Ако не се задържи, мисля, че има наистина ясна и наистина добра подкрепа… в ниските до средните $3,000…

Що се отнася до кандидатите за зони на по-високи дъна, това трябва да е, защото няма нищо друго.”

Крипто анализаторът даде общата си представа за Етериум през следващите седмици и месеци. 

Не Пропускай: Трейдър споделя неговите топ алткойн избори

Според Cred, как ETH реагира на нивата от $4,000 и $3,000, може да определи дали водещата платформа за смарт договори може да се повиши.

“Накратко за ETH: над $4,000, нагоре. Ако е под $4,000, в краткосрочен план ще спадне, но все пак ще се увеличи, докато $3,000 се задържи. 

Мисля, че под $3,000, тогава това просто напълно променя картината, при което имате неуспешен пробив на диапазон от многомесечен диапазон и след това пробив на подкрепата, което заплашва седмичната пазарна структура. Това всъщност е една от най-лошо изглеждащите графики, които можете да измислите.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Шансовете за одобрение на спот Етериум ETF рязко скочиха

Анализаторите на Bloomberg Джеймс Сейфарт и Ерик Балчунас значително повишиха вероятността за одобрение на спот Етериум ETF до 75%, което предполага голяма промяна в позицията на SEC.

21.05.2024 6:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.