НАЧАЛО Прессъобщения

Какво е Base блокчейн и защо крипто инвеститорите го харесват?

23.05.2024 13:37 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво е Base блокчейн и защо крипто инвеститорите го харесват?

Base е решение за мащабиране от втори слой на Етериум, разработено от Coinbase, което предлага сигурна, икономически изгодна и удобна за разработчици платформа за създаване на децентрализирани приложения (dApps). 

Благодарение на ниските такси за транзакции и високата си интеграция с екосистемата на Coinbase, Base предоставя отлична възможност за крипто инвеститорите. Инвеститорите могат също така да закупят популярната меме криптовалута Dogeverse чрез Base блокчейна, което подчертава неговата универсалност и популярност.

Купете Dogeverse

Ключови предимства на Base пред другите блокчейни

Едно от ключовите предимства на Base е използването на т.нар. “Optimistic Rollup” технологията, която позволява агрегация на множество транзакции в един пакет, финализиран на Етериум мрежата. Това значително намалява таксите за транзакции и увеличава скоростта им, като по този начин се справя с проблемите с мащабируемостта на Етериум.

Base също така се отличава със своето тясно интегриране с продуктите на Coinbase, което го прави лесен за използване както за разработчици, така и за потребители. Платформата предлага лесни фиатни “on-ramps” (обмени в реално време) и мощни инструменти за изграждане на dApps, като по този начин осигурява дълбока интеграция с екосистемата на Coinbase.

В допълнение, Base не разполага със собствен токен, като използва вместо това Етериуим за всички транзакционни такси. Това улеснява разработването на мултичейн приложения и поддържа пълна EVM еквивалентност, което прави преминаването към Base безпроблемно за Етериум разработчиците.

Не на последно място, Base се фокусира върху отворената разработка и децентрализацията, с ясна пътна карта към по-голяма децентрализация и управление от общността. Това го отличава от други L2 решения, които могат да имат по-централизиран подход.

Dogeverse също може да бъде закупен на Base

Dogeverse, мултиверижният DOGE токен, който предизвика сензация в крипто пространството, може да бъде закупен и през Base блокчейн. Освен Base, проектът поддържа още 5 водещи блокчейни – Етериум, BNB Chain, Polygon, Solana и Avalanche, което осигурява изключителна гъвкавост и оптимизиране на таксите.

Уникалната концепция на Dogeverse, обединяваща култовото DOGE куче в мултивселена на различни крипто общности, предизвика истински фурор. Проектът се превърна в истински хит още при предпродажбата си в Япония и успя да събере над $15 милиона само за няколко седмици.

Освен забавната идея, Dogeverse привлича инвеститори и с изключително високите си (над 50% на годишна база) стейкинг възнаграждения. Това превръща токена в изключително примамлива възможност за генериране на пасивни доходи.

Ценова прогноза на Dogeverse

Изненадващите слухове, че предпродажбата на Dogeverse вероятно ще приключи още този уикенд, допълнително подгряват очакванията към проекта. Този тип събития често предизвикват истински прилив от покупки при закъснелите инвеститори, опитващи се да се включат на финалния етап.

При предишните етапи също имаше подобни слухове за близък финал, но те така и не се материализираха. Интересното обаче е, че настоящите инвеститори демонстрират изключителна увереност, активно купувайки допълнителни $DOGEVERSE за увеличаване на позициите си.

В социалните медии (напр. X/Twitter) проектът вече има над 20,000 последователи, а новината за приближаващото приключване на предпродажбата със сигурност ще задвижи допълнително интереса. Реалистичният потенциал изглежда е за ръст от около 200-300% веднъж щом токенът дебютира на водещите борси.

Някои правят прогнози и за 10-20Х ръст, но към момента такъв сценарий не е реалистичен. Е, случвало се е токени като GameStop да показват, че в рамките на 1 седмица може всичко да се случи, но при $DOGEVERSE по-скоро не е така, поне не и засега.

Как да закупя Dogeverse?

За да се включите в предпродажбата на Dogeverse, първо ще се нуждаете от подходящ крипто портфейл. След това:

  1. Посетете официалния сайт на проекта и изберете метода на закупуване.
  2. За Base блокчейн използвайте функцията Base Checkout.
  3. Алтернативно можете да изберете опцията за закупуване чрез други вериги като Етериум, BNB, Polygon и др.
  4. Въведете желаната сума за инвестиране и завършете транзакцията.
  5. Закупените $DOGEVERSE токени ще се появят веднага в избрания от вас портфейл.

Купете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.