НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Как ще се отрази на другите криптовалути ако Биткойн се занули?

ЯНУ. 1, 2019 17:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Как ще се отрази на другите криптовалути ако Биткойн се занули?

Сега, нека изясним едно нещо; този въпрос се появява в главата на всеки търговец от време на време. Дори някои хора, които не са крипто потребители питат какво ще стане с криптовалутите като цяло, ако Биткойн падне до нула?


Въпреки че някои крипто потребители не се интересуват от получаване на отговори главно, защото големият бик никога не е показвал признаци, че нещо такова може да се случи, но когато мечият тренд се засили през ноември и BTC удари цената от $3200, цяла камара търговци бяха любопитни да разберат какво ще се случи с техните фондове, борси, инвеститори и технология на дигиталната валута, ако токенът стигне абсолютното дъно.

Ще продължи ли търговията? Да. Алткойните няма да престанат да съществуват само, защото Биткойн няма да го има. Всъщност, търговците, които вярват в токени като Етериум и XRP ще продължат да търгуват. Така че ефектите от падането на BTC няма да са краят на криптовалутите, но това до голяма степен ще засегне и без това нестабилната структура на крипто пазара.


Намаляване на приемането


Понастоящем, пазарната капитализация на Биткойн е малко над $66 милиарда, а в момента 1 BTC се оценява на $3869. Да се каже, че BTC губи цялата си стойност, е като да се каже, че търговците престават да търгуват дни и месеци, и че бойкотират изцяло токена, което прави идеята за това още по-невъзможна.

Но ако се предположи, че това ще се случи и ако приемем, че токена с изключителна пазарна капитализация от $66 милиарда, която е в ход от 10 години, пада до нула, ефектите ще ударят отвъд крипто пазара. Неуспорим факт е, че големите брандове, вариращи от лукса до технологиите, превръщат Биткойн в основно средство за закупуване. Това означава, че стойността на BTC надхвърля сегашната му цена за търговия. Въпреки това, големият бик трудно ще падне, дори и да се пъмпнат другите алткойни, за да се обеди така или иначе скептичната общност в ценността на дигиталните активи.


По-ниска инвестиция


Известни икономисти вече отписаха BTC. Уорън Бъфет дори заявява, че крипто не е нищо друго освен хазарт, отбелязвайки, че печалбата зависи само от пристигането на нови търговци. Това само по себе си е породило множество противници на Биткойн, които го сравняват с Понци схема.

Виждайки, че регулаторната дейност също е в процес на сериозна работа, крипто технологията все още е на етап „проба и грешка“. Падението на токен, ценен колкото BTC, ще затвори много врати за значителни инвестиции. Ако вземем предвид факта, че институционалните инвеститори са изтеглили повече от половината от инвестициите си поради мечия тренд, ситуацията би била много по-лоша, ако Биткойн загуби цялата си стойност. Прекратява се не само академичната институционална адаптация, но и по-нови инвестиции от обещаващи сектори.


Заключение: Ефектът от падането на Биткойн стига отвъд пазара на криптовалутите. Със социални и академични институции, проявяващи голям интерес към крипто, всички токени остават ценни за растежа на пазара.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на PayPal съжалява, че не е инвестирал повече в Биткойн

Тийл говори за криптовалутите, централни банки и изкуствения интелект (AI) по време на интервю в Маями, организирано от политически мозъчен тръст Lincoln Network, съобщи Bloomberg на 20-ти октомври."Т...
ОКТ. 22, 2021 09:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света