НАЧАЛО Прессъобщения

Как да откриваме “златни находища” сред криптовалутите като инвеститори?

юли 6, 2023 10:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да откриваме “златни находища” сред криптовалутите като инвеститори?

Навярно за всеки начинаещ инвеститор най-трудната задача е да открие страхотни възможности, в които да вложи своите средства.

Обикновено много индекси като S&P 500 или други инвестиционни активи са забулени зад различни борси, които таксуват доста солидна сума и накрая отново сте на кръстопът.

Затова и в тази статия ще ви покажем защо предварителните продажби може да са добра опция, как да намерите добри нови криптовалути, както и ще изброим 3 страхотни токена, който може да си струва да наблюдавате.

wall-street-memes-banner

Посредникът – сигурният начин да ЗАГУБИТЕ средства?

Нерядко се случва да се почувстваме изтласкани от борсите, особено когато вземем под внимание броя на таксите и спредовете, които те начисляват. Това е нещо, което може да се окаже много скъпоструващо, особено ако сме във фаза на активно търсене на криптовалути с потенциал. Поради това разочарование, много инвеститори са се насочили към предварителните продажби на криптовалути.

Предварителните продажби са възможността да закупите криптовалута директно от екипа, който я разработва, преди тя да бъде пусната на публичните борси. Освен факта, че така избягвате посредническите такси, предварителните продажби също така ви предоставят възможността да закупите токени на по-добри цени. Често пъти те се продават на отстъпка или с бонуси за ранни инвеститори, което означава, че може да спечелите добра възвръщаемост от вашата инвестиция.

Но преди да инвестирате в предварителна продажба, е важно да направите собствено проучване на криптовалутата. Всеки проект има свои рискове и всеки токен има своите предимства и недостатъци. Основното е да се уверите, че разбирате в детайли какво представлява проектът и какви са неговите перспективи за бъдещ растеж.

Най-важното е, че предварителните продажби ви дават по-голям контрол над вашите инвестиции. Не сте зависими от борсите и техните такси, а можете да действате самостоятелно и да инвестирате в проекти, в които вярвате и които разбирате. Това не само ще ви помогне да избегнете загубите, но също така може да ви даде шанс да участвате в един проспериращ пазар от самото начало.

Три “златни находища” сред криптовалутите в момента – нека видим защо

В момента много анализатори предвиждат, че Wall Street Memes, Thug Life и Chimpzee може да пробият на пазара. Но защо точно те? Нека видим по-подробно описание на всеки от проектите.

Wall Street Memes ($WSM)

Wall Street Memes (WSM) в момента се разглежда като най-голямото “златно находище” в света на криптовалутите. С над $12.5 милиона събрани до момента, тази меме криптовалута представлява невероятна възможност за инвестиция. Цената на $WSM в момента е $0.0313 и все още има огромен потенциал за ръст.

Освен това, WSM се отличава с огромна общност от над 500,000 последователи в Instagram и 255,000 в Twitter. Мемете не са само забавление, те са станали истински културен феномен, който тази криптовалута с удоволствие използва. С над 40 милиона показвания на постовете месечно, WSM доказва, че в сферата на криптовалутите меметата имат сериозен потенциал.

Ако желаете да се включите, можете да купите $WSM както с криптовалути, така и с карта директно от сайта за предварителната продажба. С това ниво на интерес и ангажираност от страна на общността, няма съмнение, че това може да бъде предварителната продажба на годината. 

wall-street-memes-banner

Thug Life ($THUG)

Thug Life бързо привлича вниманието на инвеститорите, което се отразява в събраните $400,000 за изключително кратък период. Проектът има за цел да събере общо $2.058 милиона чрез краудфъндинг, като стойността на един токен в момента е само $0.0007.

Тази криптовалута се базира на меме концепцията, подобно на $WSM и макар да не предлага конкретна полза, това не е никак прикривано от екипа на проекта. Това не пречи на Thug Life да представлява атрактивна инвестиционна възможност, като обещава добри перспективи за бързо увеличение на стойността си.

Много инвеститори бързат да се включат, тъй като, за разлика от много други предпродажби (включително и тези на Wall Street Memes & Chimpzee), инвеститорите разполагат само с един етап да го сторят. Най-вероятно токенът ще бъде листнат на децентрализирани борси като Uniswap или Dextools в близко бъдеще.

Chimpzee ($CHMPZ)

Chimpzee не е просто още една криптовалута на пазара, тя е много повече от това. Излизайки от сянката на известни меме монети като Wall Street Memes и Thug Life, Chimpzee се разпознава със собствената си уникална визия и мисия.

Със събрани над $680,000 до момента и текуща цена на монетата от $0.00067, Chimpzee се позиционира като атрактивна инвестиционна възможност. Но това, което наистина отличава Chimpzee, е ангажиментът към благотворителността и опазването на дивата природа. 10% от приходите на проекта се отделят за дарения към различни фондации, работещи за опазване на дивите животни.

Възможностите на платформата Chimpzee обаче не спират тук. Със своите разнообразни функции, включително игрови механизми и търговски възможности, Chimpzee предлага динамична и активна общност за своите потребители.

Chimpzee е възможност за инвеститорите не само да увеличат своята печалба, но и да допринесат за доброто на нашата планета. Със своята уникална визия и ангажимент към опазване на дивите животни, Chimpzee представлява привлекателен избор за всеки, който иска да инвестира в криптовалути с ясна мисия и визия за бъдещето.

Заключение

Откриването на атрактивни криптовалути, а и инвестиции като цяло, е доста ограничено заради различните посредници, които обикновено вземат не малка част от печалбите на тези, които влагат своите средства. Затова и предварителни продажби като Wall Street Memes, Thug Life и Chimpzee могат да се окажат “златни находища” за инвеститорите – макар и винаги да има риск да загубят част от своя капитал (риск, който го има и при инвестициите в други активи и борси), то печалбите остават в техния джоб, вместо да ги делят с някого.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.