НАЧАЛО Биткойн

Как една баба направи внукa си най-младия Биткойн милионер?

декември 15, 2018 17:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как една баба направи внукa си най-младия Биткойн милионер?

Винаги ще има много интересни и вдъхновяващи истории за хората, които успяват в живота още от ранна възраст, а крипто индустрията преобръща живота на толкова много хора, по-бързо от която и да е друга индустрия в историята.

Тези, които са чували за братята Уинкълвос знаят, че са станали милиардери, защото много рано започват да инвестират в Биткойн. Въпреки всичко, историята на един младеж, известен като Ерик, наистина се откроява.

$1000 за колеж

Всичко започва, когато Ерик Финман е само на 12 години. Той се кани да отиде в колеж и неговата баба му дава $1000, които да похарчи там. Въпреки това, той постъпва доста по-хитро, като решава да инвестира парите вместо да ги профука. Той купува Биткойн на цена от $12. Всичко това се случва през 2011 година, само няколко години след създаването на най-голямата криптовалута.

Баба му дава $1000 за училище, а той се превръща в най-младият Биткойн милионер

През 2013 година, инвестицията на Ерик се оценява на $100 000. Тогава той е на 15 години. Ерик казва на родителя си, че ако някога успее да спечели първия си милион преди да навърши 18 години, той ще зареже училището и ще започне работа. Точно това прави младият инвеститор след крипто бума през 2017 година, който изстреля инвестицията на момчето до луната. На цена от $20 000 неговите 400 Биткойн токени са на обща стойност $8 милиона. Ерик успява да увеличи инвестицията от $1000 с 800,000% в рамките на 7 години.

В днешно време училището не е от полза

Ерик вярва, че посещаването на училище в днешно време не винаги е от ползва за хората. Той вярва, че човек наистина може да научи повече в интернет, отколкото в училище. Той твърди, че научава голяма част от бизнес уменията си, като пише много имейли на важни хора, вместо да пише есета в училище.

Ерик стартира онлайн платформа за млади хора, за да намери добри учители. По-късно той продава бизнеса си за 300 BTC. Запитан защо предпочита 300 токена на стойност $100 000, той каза, че го разглежда като инвестиция. Съдейки по последвалите печалби, това със сигурност е добра инвестиция.

Начин на живот

Ерик сега управлява своите криптовалути, както и тези на семейството му. Той пътува често, особено в Дубай, яде в популярните ресторанти като In-N-Out Burger и Polo Lounge. Момчето води хубав и динамичен начин на живот и всичко това благодарение на риска, който предприема и още в началото на Биткойн апогеята, той инвестира за бъдещето си.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене

Корелацията на Биткойн с технологичните акции достигна 3-месечно дъно

Тъй като пазарите се борят с все по-несигурните макроикономически перспективи, дните, в които Биткойн (BTC) се търгува като големите технологични акции, може би са преброени. Това може да не е добра новина за търговците на криптовалути.

август 10, 2022 14:06 1 мин. четене