НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Как една баба направи внукa си най-младия Биткойн милионер?

ДЕК. 15, 2018 17:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Как една баба направи внукa си най-младия Биткойн милионер?

Винаги ще има много интересни и вдъхновяващи истории за хората, които успяват в живота още от ранна възраст, а крипто индустрията преобръща живота на толкова много хора, по-бързо от която и да е друга индустрия в историята.Тези, които са чували за братята Уинкълвос знаят, че са станали милиардери, защото много рано започват да инвестират в Биткойн. Въпреки всичко, историята на един младеж, известен като Ерик, наистина се откроява.


$1000 за колеж


Всичко започва, когато Ерик Финман е само на 12 години. Той се кани да отиде в колеж и неговата баба му дава $1000, които да похарчи там. Въпреки това, той постъпва доста по-хитро, като решава да инвестира парите вместо да ги профука. Той купува Биткойн на цена от $12. Всичко това се случва през 2011 година, само няколко години след създаването на най-голямата криптовалута.


Баба му дава $1000 за училище, а той се превръща в най-младият Биткойн милионер


През 2013 година, инвестицията на Ерик се оценява на $100 000. Тогава той е на 15 години. Ерик казва на родителя си, че ако някога успее да спечели първия си милион преди да навърши 18 години, той ще зареже училището и ще започне работа. Точно това прави младият инвеститор след крипто бума през 2017 година, който изстреля инвестицията на момчето до луната. На цена от $20 000 неговите 400 Биткойн токени са на обща стойност $8 милиона. Ерик успява да увеличи инвестицията от $1000 с 800,000% в рамките на 7 години.


В днешно време училището не е от полза


Ерик вярва, че посещаването на училище в днешно време не винаги е от ползва за хората. Той вярва, че човек наистина може да научи повече в интернет, отколкото в училище. Той твърди, че научава голяма част от бизнес уменията си, като пише много имейли на важни хора, вместо да пише есета в училище.

Ерик стартира онлайн платформа за млади хора, за да намери добри учители. По-късно той продава бизнеса си за 300 BTC. Запитан защо предпочита 300 токена на стойност $100 000, той каза, че го разглежда като инвестиция. Съдейки по последвалите печалби, това със сигурност е добра инвестиция.


Начин на живот


Ерик сега управлява своите криптовалути, както и тези на семейството му. Той пътува често, особено в Дубай, яде в популярните ресторанти като In-N-Out Burger и Polo Lounge. Момчето води хубав и динамичен начин на живот и всичко това благодарение на риска, който предприема и още в началото на Биткойн апогеята, той инвестира за бъдещето си.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света