НАЧАЛО Прессъобщения

Как бичият цикъл на Solana (SOL) влияе на криптовалутите: Shiba Inu и 25% бонус при Furrever Token05.06.2024 13:19 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как бичият цикъл на Solana (SOL) влияе на криптовалутите: Shiba Inu и 25% бонус при Furrever TokenНеотдавнашният бичи импулс при Solana (SOL), задвижван от значителен приток от $150 милиона, не само завладя инвеститорите, но и създаде вълнение на пазара на криптовалути, като повлия доста на меме монети като Shiba Inu (SHIB) и Furrever Token (FURR).

Възходът на Solana: Катализатор за меме монетите

Възходът на Solana към границата от $180 привлече отново вниманието към потенциала на алткойните. С повишаването на стойността на Solana често се повишава ликвидността и инвеститорският интерес към други токени, включително меме монети.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази промяна може да подобри пазарната динамика и да стимулира растежа на свързаните активи, създавайки благоприятна среда за Shiba Inu и Furrever Token.

Shiba Inu: На гребена на вълната

Shiba Inu, известна със силната си общност и статута си на меме монета, преживява колебания в тенденциите. Въпреки това бичият цикъл на Solana може да осигури косвена подкрепа. Тъй като инвеститорите търсят възможности на крипто пазара, Shiba Inu може да се възползва от повишената пазарна активност и потенциалния приток на капитали. С успеха на Solana, Shiba Inu може да види съживяване на интереса, което да доведе до потенциално стабилизиране и ръст на цената.

Пазарното присъствие на Shiba Inu, задвижвано от отдадена общност, може да използва възходящия импулс на Solana, за да привлече нови инвеститори. Тъй като на пазара на криптовалути се вливат повече капитали, меме монетите като Shiba Inu могат да изпитат повишени обеми на търговия и поскъпване. Това взаимосвързано пазарно поведение подчертава как големите алткойни могат непряко да повишат представянето на по-малки, движени от общността токени.

Furrever Token: Уникална възможност с 25% бонус

На фона на вълнението, породено от възхода на Solana, Furrever Token издълбава своя ниша на крипто пазара с уникалното си предложение. Furrever Token съчетава финансовия растеж с причудливата привлекателност на съдържанието на тема дигитални котки, предлагайки на инвеститорите както потенциални печалби, така и увлекателно преживяване. Понастоящем в деветия етап на предварителната си продажба Furrever Token вече е набрал над $1.2 милиона и цели да достигне $1.9 милиона преди пускането си на PancakeSwap.

Furrever Token се отличава с потенциала си за до 15Х възвръщаемост за инвеститорите в предварителната продажба. Настоящата цена от $0.000732 представлява изгодна възможност за ранните инвеститори. Освен това проектът предлага ограничен по време бонус от 25% за нови покупки. Като използват бонус кода FURR25, инвеститорите могат да получат допълнителни 25% токени при покупката си. Тази оферта е налична от 31 май 2024 г. до 10 юни 2024 г., което създава усещане за спешност за максимизиране на инвестиционния потенциал.

Корелация между възхода на Solana и меме монетите

Връзката между възхода на Solana и въздействието върху меме монетите като Shiba Inu и Furrever Token се крие в цялостните пазарни настроения и потока на ликвидност. Когато голяма криптовалута като Solana преживее значителен подем, тя обикновено привлича повече инвеститори в крипто пространството. Този приток на нови капитали и инвеститорски интерес често се пренася върху други алткойни, включително меме монети, създавайки по-благоприятна пазарна среда за тях.

Тъй като цената на Solana продължава да се покачва, тя внася повече видимост в целия пазар на криптовалути. Инвеститорите, които се възползват от поскъпването на Solana, може да потърсят нови възможности за диверсификация на портфейлите си, което ще ги накара да проучат обещаващи меме монети като Shiba Inu и Furrever Token. Това повишено внимание и приток на капитали може да доведе до повишаване на цените на тези меме монети, което ще бъде от полза за съответните им общности и ще засили пазарните им позиции.

Заключение: Възползвайте се от импулса

Тъй като Solana продължава да се изкачва нагоре, ефекти върху меме монети като Shiba Inu и Furrever Token предоставят уникални възможности за инвеститорите. Shiba Inu може да преживее възраждане на интереса, докато предложението за 25% бонус на Furrever Token осигурява привлекателна входна точка за нови инвеститори.

Не пропускайте да се възползвате от тези трансформиращи моменти в крипто пазара – посетете Furrever Token, за да се присъедините към общността и да заявите своя бонус още днес. При наличието на ограничен брой токени и бързото приключване на предварителната продажба, сега може да е моментът за действие.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Посетете официалния уебсайт на Furrever TokenПосетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.