Home

От Kaiko твърдят, че ликвидността на меме монетите се подобрява, ето 5 от най-добрите меме монети под $0.5, които биха могли да поскъпнат драстично

25.06.2024 8:34 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
От Kaiko твърдят, че ликвидността на меме монетите се подобрява, ето 5 от най-добрите меме монети под $0.5, които биха могли да поскъпнат драстично

Пазарът на меме монети е жив и здрав, като според Kaiko ликвидността му се е подобрила значително.

Ако сте търговец, който иска да се възползва от ситуацията, ето пет меме монети под $0.5, които могат да скочат това лято: Angry Pepe Fork (APORK), Pepe (PEPE), Floki (FLOKI), Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

Angry Pepe Fork (APORK): Сред най-добрите нови меме монети, които се появяват

За разлика от повечето си колеги, Angry Pepe Fork (APORK) се откроява благодарение на уникалните си характеристики и реалната си функционалност. Това се отрази на предварителната продажба на Angry Pepe Fork, която привлече вниманието на целия свят и досега е събрала над $163,000, като прогнозите сочат, че може да достигне $1 милиона преди края на юли 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това, което отличава Angry Pepe Fork, е нейната нова система “conquer-to-earn” (завладей, за да спечелиш), която потенциално може да промени пазара на меме монети. Това означава, че потребителите могат да работят заедно, за да завладеят други зомби меме монети в блокчейна. Търговците се възнаграждават с награди, APORK токени и други, когато участват в тези дейности.

Във фазата на предварителна продажба притежателите на токени могат да стейкнат своите APORK за 30, 60 или 90 дни, в зависимост от нивото на опита си. Начинаещите трябва да изберат 30 дни, докато ветераните, които търсят значителни печалби, могат да изберат до 90 дни.

Тази меме монета в момента струва само $0.014 в етап 1 на предварителната продажба, но не забравяйте, че с напредването ѝ ще се повиши и нейната стойност. Пазарните анализатори прогнозират 100Х увеличение, след като APORK бъде регистрирана на първокласни борса през третото тримесечие на 2024 г. С този факт, плюс фиксираното предлагане на токени в размер на 1.9 милиарда, стойността на APORK ще се повиши бързо – което я прави най-добрата меме монета, в която да инвестирате.

Pepe (PEPE): (PEPE): Мощна сила в областта на мемо монетите

На следващо място трябва да се разгледа Pepe (PEPE), меме монета, която се търгува на зелено. Според данни на CoinMarketCap цената на Pepe се е повишила с над 630% само през последната година. Крипто аналитикът Charlie също направи бичо изказване за PEPE чрез публикация в X. Той твърди, че тази меме монета помита редиците на най-добрите ETH бета активи.

Техническият анализ за монетата Pepe също изглежда добър. PEPE се търгува над 21-дневната и 50-дневната си ЕМА и има девет технически индикатора, които показват сигнал за покупка. Така че пазарните анализатори направиха още една прогноза за цената на Pepe, която показва, че тя може да достигне $0.0025 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Floki (FLOKI): Монета, която прави заглавия

Ще разгледаме и Floki (FLOKI). При тази меме монета напоследък се наблюдават някои вълнуващи развития. Например, Floki обяви, че Kraken я е добавил в пътната си карта за листване на борсата. С това развитие FLOKI е по-близо до това да бъде листната на една от най-големите крипто борси с над 10 милиона потребители.

Тези бичи новини за Floki могат да предизвикат рали за криптовалутата, чиято стойност се е увеличила с близо 540% само през последната година. Освен това монетата Floki сега се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. Поради това пазарните анализатори предвиждат стойността ѝ да достигне $0.000213 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Dogecoin (DOGE): Един от титаните на меме монетите

На четвърто място ще разгледаме Dogecoin (DOGE). По данни на CoinMarketCap цената на Dogecoin се е увеличила с над 80% на графиката от началото на годината. Криптоаналитикът Shelby също направи бичо изявление. Според неговия пост в X, DOGE може да реализира скорошно покачване на цената до $0.18, тъй като той остава бичи настроен към него.

Техническият анализ на криптовалутата Dogecoin подкрепя това твърдение. DOGE се разменя над своите 100- и 200-дневни ЕМА, докато различни технически индикатори също са подали осем сигнала за покупка. Поради тази причина в своите прогнози за цената на Dogecoin експертите прогнозират покачване до $0.15 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Shiba Inu (SHIB): Още една меме монета, която да наблюдаваме

По данни на CoinMarketCap цената на Shiba Inu се е повишила с близо 120% през последните 12 месеца. Анализаторът Elja смята, че SHIB е най-недооценената меме монета. Той твърди, че тя е една от най-добре представящите се и все още има много възможности за растеж.
Освен това монетата Shiba Inu сега се търгува над 100- и 200-дневните си ЕМА, като същевременно има 9 технически индикатора в зоната за покупка. По този начин пазарните анализатори предвиждат бича прогноза за цената на Shiba Inu. Те прогнозират, че тази меме монета ще се търгува на цена от $0.000038 през второто тримесечие на 2024 г.

Заключителни мисли за най-добрите меме монети, в които да инвестирате

Според Kaiko пазарът на меме монети става все по-ликвиден. В резултат на това токени като Pepe, Dogecoin, Shiba Inu и Floki могат да поскъпнат рязко. Но техният дългосрочен потенциал за растеж може да не съответства на този на Angry Pepe Fork. Тази меме монета има реална функционалност, фиксирано предлагане на токени от 1.9 милиарда и по-ниска пазарна капитализация от аналогичните монети.

С всички тези предимства APORK ще се издигне много по-бързо и по-високо. Регистрирайте се за предварителната продажба на APORK, за да се възползвате от нейния растеж и да получите 10% бонус при всяка покупка.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.