НАЧАЛО Алткойни

Джъстин Сън плати $ 4.57 милиона за обяд с Уорън Бъфет

04.06.2019 21:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джъстин Сън плати $ 4.57 милиона за обяд с Уорън Бъфет

Джъстин Сън предложи рекордните 4,57 милиона долара, за да обядва с Уорън Бъфет.

Макар да е известен с това, че определи Биткойн като “отрова за плъхове”, разговор с Бъфет със сигурност винаги е изключителна привилегия.


Сън стартира Tron през 2017. Криптовалутата се оценява на $ 2.56 милиарда и е 11-та по големина в света, според данни от CoinMarketCap.com.

28-годишният китайски предприемач се надява да обучи “оракула на Омаха” за криптовалутите и основната технология, а именно блокчейн. Бъфет каза, че очаква с нетърпение срещата си със Сън.

“Много често в инвестиционните среди хората променят мнението си”, каза Сън по време на телефонно интервю. Възможностите за инвестиции са най-големи, когато повечето хора подценяват технологията.”

Бъфет и неговият дългогодишен бизнес партньор Чарлс Мънгър критикуваха криптовалутите в миналото. 95-годишният Мънгър нарече Биткойн “отрова”.

Бъфет, който каза, че няма стойност, произведена от актива, поне призна важността на блокчейн технологията в интервю за CNBC по-рано тази година.


Дори и един от най-успешните инвеститори на всички времена понякога може да пропусне идващата вълна.

Това пише Сън в отворено писмо до крипто общността. 


Бъфет призна, че е надплатил за големия инвестиционен хранителен гигант Kraft Heinz Co., докато не осъзнава потенциала на Amazon.com Inc ., Alphabet, компанията майка на Google, както и Apple.

“Доволен съм от факта, че Джъстин спечели обяда и с нетърпение очаквам да се срещна с него и неговите приятели”, каза Бъфет в имейл с коментар на своя асистент.

Ще се забавляваме, а Glide ще използва този принос, за да помогне на хиляди хора.

Сън, който има правото да покани до седем души да се присъединят към него, заяви, че ще избере едни от най-убедителните си приятели, както и най-влиятелните хора в крипто общността, тъй като вероятно има шанс да бъде трудно да се убеди 88-годишният милиардер да промени мнението си.
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.