НАЧАЛО Алткойни Биткойн

JPMorgan вече предлага достъп до Биткойн, Етериум и Биткойн Кеш фондове

ЮЛИ. 23, 2021 08:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 JPMorgan вече предлага достъп до Биткойн, Етериум и Биткойн Кеш фондове

JPMorgan Chase отвори достъп до различни криптовалутни фондове за всички свои клиенти на управление на богатството.

JPMorgan Chase, най-голямата американска банка, е отворила достъп до криптовалутни фондове за всички клиенти в отдела си за управление на богатството, според бележка, получена от Business Insider.


За първи път в банковото дело в САЩ експозицията към криптовалути няма да бъде ограничена само до богати клиенти.


През март Morgan Stanley стартира достъп до три Биткойн фонда, но предложението беше достъпно само за лица с висока нетна стойност поради агресивната толерантност на банката към риска.


На финансовите съветници на JPMorgan вече е позволено да извършват сделки с акциите на Биткойн, Етериум, Биткойн Кеш и Етериум Класик фондове на водещия мениджър на активи за криптовалута Grayscale Investments. Също така ще могат да предложат експозиция към Биткойн фонд, управляван от Osprey Funds.


В скорошно интервю на Bloomberg Мери Калахан Ердос, директор на JPMorgan за управление на активи и богатство, заяви, че много от клиентите на банката разглеждат Биткойн като нов клас активи:


Много от нашите клиенти казват ‘Това е клас активи и аз искам да инвестирам’, а нашата работа е да им помогнем да поставят парите си там, където искат да инвестират.


Въпреки факта, че банката се включва в крипто, изпълнителният директор на JPMorgan - Джейми Димън остава упорита Биткойн мечка. Наскоро той препоръча да спазвате дистанция от крипто, но също така призна, че има търсене сред клиентите:


Моят личен съвет към хората е да стоите далеч от него. Това не означава, че клиентите не го искат. Това се връща към начина, по който трябва да управлявате бизнес. Не пуша марихуана, но ако я направите национално законна, няма да попреча на нашите хора да я банкират. Не казвам на хората как да харчат парите си.


И все пак милиардерът банкер привидно смекчи позицията си по отношение на крипто в сравнение със септември 2017 г., когато той нарече Биткойн “измама”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Tesla ще рестартира приемането на Биткойн плащания, казва Илон Мъск

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромна благотворителна организация ще позволи Биткойн дарения чрез ново партньорство

Организацията ще работи с доставчика на благотворителни платформи RenPSG, за да позволи на своите дарители да преместват криптовалути като Биткойн (BTC) в нови фондове, препоръчани от дарители, за да ...
СЕП. 25, 2021 19:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн в низходящ тренд? - анализатори споделят обещаващи прогнози

Последните данни на фирмата показват, че близо 2,000,000 BTC са преминали от краткосрочни към дългосрочни притежатели от април тази година.Рафаел Шулце-Крафт от Glassnode казва, че данните ясно показв...
СЕП. 25, 2021 00:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Twitter пуска нова Биткойн (BTC) функционалност

Кликването върху функцията позволява на потребителите да насочват създателите към услуги на трети страни като CashApp, която се управлява от Square, платежна компания, основана от Джак Дорси. Но в опи...
СЕП. 24, 2021 09:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света