НАЧАЛО Биткойн

JPMorgan споделят оптимистичен възглед за крипто пазара

юни 30, 2022 19:50 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
JPMorgan споделят оптимистичен възглед за крипто пазара

JPMorgan твърди, че страховете от ликвидации са преувеличени, докато Биткойн падна под $19,000.

В неотдавнашна бележка банковият гигант твърди, че текущият цикъл на намаляване на задлъжнялостта може да не продължи дълго.


Компаниите за криптовалути с по-здрави баланси се намесват, за да спрат пазарната зараза, твърди банката.


Освен това финансирането с рисков капитал остава стабилно въпреки сътресенията на пазара, което е сигнал, че инвеститорите с дълбоки джобове все още имат високо ниво на убеденост в индустрията.


В интервю за NPR през юни Сам Банкман-Фрийд от FTX заяви, че фирмите за криптовалути имат „отговорността“ да се намесят, за да запазят здравето на цялата екосистема.


Борсата е водеща в сезона на спасяването на криптовалути, които изпитват затруднения и са силно засегнати. На 21 юни главният изпълнителен директор на BlockFi Зак Принс обяви, че неговата компания за криптовалути си е осигурила кредитна линия в размер на $250 милиона. По-рано този месец брокерът на криптовалути Voyager Digital също си осигури заеми от Alameda Research на Банкман-Фрийд.

НЕ ПРОПУСКАЙ: Grayscale ще съди SEC за отхвърлянето на техния Биткойн ETF

FTX също така съобщи, че е възнамерявала да спаси изпитващия затруднения кредитор на криптовалути Celsius, но се е отказала от сделката, след като е открила дупка от $2 милиарда в баланса на компанията. 


Това трябва да е наистина много лош знак за състоянието на Celsius„, написа в Twitter Джеймс Сейфарт, анализатор в Bloomberg Intelligence.По-рано днес Биткойн, водещата криптовалута, се понижи до $18,872 на фона на поредните разпродажби на фондовия пазар.

Миналия месец JPMorgan изрази мнение, че действителната стойност на Биткойн е $38,000 въз основа на съотношението му на волатилност спрямо златото.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини