НАЧАЛО Биткойн

JPMorgan споделят оптимистичен възглед за крипто пазара

юни 30, 2022 19:50 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
JPMorgan споделят оптимистичен възглед за крипто пазара

JPMorgan твърди, че страховете от ликвидации са преувеличени, докато Биткойн падна под $19,000.

В неотдавнашна бележка банковият гигант твърди, че текущият цикъл на намаляване на задлъжнялостта може да не продължи дълго.


Компаниите за криптовалути с по-здрави баланси се намесват, за да спрат пазарната зараза, твърди банката.


Освен това финансирането с рисков капитал остава стабилно въпреки сътресенията на пазара, което е сигнал, че инвеститорите с дълбоки джобове все още имат високо ниво на убеденост в индустрията.


В интервю за NPR през юни Сам Банкман-Фрийд от FTX заяви, че фирмите за криптовалути имат „отговорността“ да се намесят, за да запазят здравето на цялата екосистема.


Борсата е водеща в сезона на спасяването на криптовалути, които изпитват затруднения и са силно засегнати. На 21 юни главният изпълнителен директор на BlockFi Зак Принс обяви, че неговата компания за криптовалути си е осигурила кредитна линия в размер на $250 милиона. По-рано този месец брокерът на криптовалути Voyager Digital също си осигури заеми от Alameda Research на Банкман-Фрийд.

НЕ ПРОПУСКАЙ: Grayscale ще съди SEC за отхвърлянето на техния Биткойн ETF

FTX също така съобщи, че е възнамерявала да спаси изпитващия затруднения кредитор на криптовалути Celsius, но се е отказала от сделката, след като е открила дупка от $2 милиарда в баланса на компанията. 


Това трябва да е наистина много лош знак за състоянието на Celsius„, написа в Twitter Джеймс Сейфарт, анализатор в Bloomberg Intelligence.По-рано днес Биткойн, водещата криптовалута, се понижи до $18,872 на фона на поредните разпродажби на фондовия пазар.

Миналия месец JPMorgan изрази мнение, че действителната стойност на Биткойн е $38,000 въз основа на съотношението му на волатилност спрямо златото.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян

Сенаторът от Уайоминг, САЩ Синтия Лумис намекна, че Биткойн (BTC) може да реши съществуващите предизвикателства във финансовия сектор.

септември 29, 2022 9:59 1 мин. четене

Ръст в обема на търговия с Биткойн (BTC) на Binance

Внимателен поглед върху активността на транзакциите с Биткойн (BTC) в Binance показва защо напоследък се търгуват огромни обеми.

септември 29, 2022 8:05 1 мин. четене

Биткойн: Достигнали сме дъно, твърди Марк Юско

Основателят и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital Management, Марк Юско смята, че криптовалутите вече са преживели най-лошото от мечия пазар, когато Биткойн (BTC) се свлече близо до $17,000 този месец.

септември 28, 2022 22:01 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене