НАЧАЛО Прессъобщения

От джобни пари до цяло състояние: 3 криптовалути, които имат шанс да създадат милионери

септември 21, 2023 16:20 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
От джобни пари до цяло състояние: 3 криптовалути, които имат шанс да създадат милионери

Придвижвайки се по крипто пазара, няколко открояващи се токена се очертават, като имащи потенциал да "променят играта". 

VC Spectra (SPCT) и THORChain (RUNE) демонстрират обещаващи стратегии за максимизиране на печалбите за инвеститорите, докато дебатите за мащабирането на Cardano (ADA) предизвикват интерес. 

Тези проекти според мнозина притежават убедителни аргументи, че са най-добрата криптовалута, в която да инвестирате днес. Нека да видим защо това е така!

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Милионерският план на VC Spectra през 2023 г.

Представете си възможността да превърнете джобни пари в потенциално състояние; това е чара на VC Spectra (SPCT). Вкоренена в сигурността, прозрачността и доходността, VC Spectra (SPCT) е свидетелство за интелигентно крипто инвестиране, пригодено за всички – от новаци до експерти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Ключът към техния успех е систематичната инвестиционна стратегия. VC Spectra (SPCT) превръща скромните инвестиции в мощни източници на растеж, като се фокусира върху нови ICO с висок потенциал. С разцвета на тези стартъпи се увеличава и възвръщаемостта за инвеститорите на VC Spectra (SPCT).

Представянето на токена на VC Spectra (SPCT) е пример за това обещание. При текущата цена на предварителна продажба, намираща се в етап 3 от $0.033, ранните осиновители на VC Spectra (SPCT) от етап 1 вече отбелязаха печалби от 312.5%. 

Математиката е проста: Когато SPCT се покачи до $0.080 до края на предварителната продажба, на хоризонта се очертава примамлива печалба от 142.42% за новите участници.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

THORChain изгаря над 800,000 RUNE токена

THORChain (RUNE), една от най-добрите DeFi компании, въведе функция за кредитиране, която отчете изгарянето на 842,000 RUNE токена до средата на септември. Това се равнява на средно 31,185 токена, които се изгарят всеки ден. 

Крипто ентусиастите предполагат, че подобна активност може да повлияе положително на представянето на THORChain (RUNE) в бъдещите пазарни цикли. И това се случи.

От началото на септември THORChain (RUNE) се движи по възходяща траектория, като в средата на месеца се колебаеше около $1.90. Крипто експертите отбелязаха, че след като се освободи от симетричен триъгълник и премина през фаза на консолидация, RUNE започна възходящ тренд. 

Текущите индикатори прогнозират продължаване на бичия ход, насочен към потенциална съпротива при $2.10. И все пак, ако THORChain (RUNE) не удържи курса си, RUNE може да потърси подкрепа около границата от $1.65. 

Като цяло настроенията на инвеститорите и техническите анализи остават оптимистични, прогнозирайки продължаваща бича вълна за THORChain. С натрупването на инерция THORChain (RUNE) има потенциала да бъде следващият голям “създател на богатство” в крипто пространството.

Експертите предлагат на разработчиците на Cardano (ADA) да се съсредоточат върху мащабируемостта на първи слой

Прогнозата за цената на Cardano е обект на интерес напоследък, особено по отношение на механизмите за мащабиране от втори слой. С появата на смарт договорите на Cardano, платформата трябва да даде приоритет на подобряването на първи слой пред решенията от втори слой, като Hydra. 

Неотдавнашните прогнози на цените на Cardano показват ограничения с метода на входните одобрители на Cardano (ADA), особено при постигането на над 1,000 до 2,000 TPS.

Въпреки тези предизвикателства септември показа стабилна цена на Cardano (ADA), която се колебаеше около границата от $0.25. Крипто аналитиците, които следят тенденциите за прогнозиране на цената на Cardano, отбелязват подкрепата на ADA на 21-дневната SMA линия.

Освен това техническите показатели демонстрират потенциален възходящ тренд на Cardano (ADA), подкрепен от отслабените Дожи (Doji) свещи и позицията на ADA над дневния праг на стохастика.

Предвид тези развития, Cardano (ADA) се очертава като един от най-добрите алткойни, в които да инвестирате. С обещаващите технически показатели и нарастващия хайп около цената на ADA, Cardano (ADA) предлага привлекателна перспектива за потенциалните инвеститори.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.