НАЧАЛО Прессъобщения

Извънредно: Shiba Inu (SHIB), XRP и Everlodge (ELDG) създават вълнение преди халвинга на Биткойн

29.12.2023 16:31 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Извънредно: Shiba Inu (SHIB), XRP и Everlodge (ELDG) създават вълнение преди халвинга на Биткойн

С предстоящото халвинг събитие на Биткойн, инвеститорите търсят най-добрите крипто проекти за покупка. Според пазарните анализатори Shiba Inu, XRP и Everlodge биха могли да бъдат чудесни възможности.

Всички проекти отбелязаха добро представяне през декември и може да претърпят допълнително увеличение на цените, тъй като набират инерция.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ripple продължава напред от противоречията със SEC

През 2023 г. XRP беше една от най-спорните криптовалути. След дълго съдебно дело срещу Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), Ripple, компанията емитент на XRP, беше призната за частичен победител, което ѝ позволи да оперира без класификацията “ценна книга”. Тази победа предизвика незабавно покачване на стойността на XRP и сега притежателите на монетата се стремят да се отдалечат от този спор.

Според Панос Мекрас, главен финансов директор на Anodos, общността на XRP се отдалечава от битката на Ripple със SEC. Нейната екосистема сега се фокусира върху финтех, а родният ѝ токен XRP бързо набира все по-голяма популярност.

Мекрас доразви това твърдение, заявявайки, че основният фокус на общността на проекта е да създава “стотици вълнуващи приложения и идеи”. Тъй като общността на Ripple продължава да набира популярност, тези нови идеи и приложения биха могли да изиграят ключова роля в развитието на XRP.

Новото партньорство с Shiba Inu може да изведе SHIB до нови върхове

След успешното стартиране на Shibarium, Shiba Inu има още едно ново съобщение. Популярната меме монета ще си партнира с D3 Global, популярна компания за интернет домейни.

D3 Global се стреми да преодолее пропастта между Web2 и Web3. Ако изпълни мисията си, Shiba Inu може да има редица нови случаи на употреба. Всеки от тях би спомогнал за увеличаване на приемането на Shiba Inu, като по този начин би повишил стойността на SHIB.

През последната седмица цената на Shiba Inu се повиши с 10% и продължава да се покачва след това съобщение. В резултат на това експертите смятат, че това развитие може да доведе до повишаване на цената на меме монетата през 2024 г.

Популярността на Everlodge нараства преди халвинг събитието на Биткойн

Тъй като анализаторите се опитват да предвидят кои проекти ще поскъпнат след халвинга на Биткойн, Everlodge продължава да се споменава. Въпросният вълнуващ алткойн в момента процъфтява по време на предварителната си продажба. Тъй като бе разпродаден по време на 7-те си кръга на предварителната продажба, сега експертите смятат, че Everlodge може да се превърне в следващия голям DeFi проект.

Everlodge е първият в света DeFi пазар за туристически имоти. Платформата на проекта има за цел да позволи на инвеститорите да създават диверсифицирани портфейли от имоти чрез частични инвестиции. Вместо да купуват ваканционен имот чрез традиционните методи, инвеститорите могат да купуват фракции (части) от NFT-тата, които представляват дялово участие в имота. Това им позволява да притежават дялове в няколко имота, като по този начин диверсифицират риска.

Everlodge иска да предоставя на разположение на инвеститорите хотели, ваканционни жилища и вили, като междувременно им позволява да подкрепят нови проекти за недвижими имоти чрез своята платформа. Очаква се тези разработки да предложат значителна възвръщаемост, като помогнат на инвеститорите да увеличат портфейлите си.

Освен това според информацията Everlodge успешно премина външни одити. Също така нейният ликвиден пул ще бъде заключен за 8 години, а токените на екипа ще бъдат заключени за 2 години, като от платформата заявяват, че това гарантира избягването на “rug-pull” измамите.

Очаква се по време на предварителната си продажба Everlodge да увеличи стойността си с 280%. След пускането на първокласните борси токените се очаква да поскъпнат допълнително 35 пъти, което постави Everlodge в центъра на вниманието на много високопоставени крипто анализатори.

Посетете Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.