НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Известен трейдър смята че при корекция на пазара, ETH ще загуби повече от BTC

СЕП. 3, 2018 11:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Известен трейдър смята че при корекция на пазара, ETH ще загуби повече от BTC
 

През последната седмица някои от популярните търговци в света на криптoто излязоха, за да предположат, че Биткойн може да е на път да се изправи пред друга корекция на пазара, преди да събере достатъчно сила за възстановяване в средносрочен план.

Според човек на име Питър Бранд, никой актив никога не е обръщал основна тенденция само за две седмици на стабилност след огромна корекция на пазара през всичките 43 години във FX. Питър е опитен търговец във FX и крипто.

Той е имал предвид 82-процентната корекция на пазара на BTC след двуседмично дъно. В tweet, Питър сподели, че това не е първият път, когато нещо подобно ще се случи. Според него всичко е възможно в крипто света.


BTC срещу ETH


Според друг популярен търговец и икономист Алекс Крюгер, Етериум ще бъде засегнат повече от Биткойн в случай на друга по-голяма корекция на пазара, заявявайки, че в сравнение с BTC, ETH всъщност е по-уязвим от корекция.

За да разясни гледната си точка, Алекс каза, че ETH ще изпита по-голям натиск от продажбите в сравнение с BTC в случай на подобна корекция на пазара в средносрочен план, преди крипто пазарът да направи друго рали.

Алекс обясни, че този натиск върху ETH се дължи на три основни причини: Първо, шансовете за одобрение на ETF за Етериум са много ниски в момента - въпреки че докладите показват, че Chicago Board Options Exchange (CBOE) разглежда възможността за започване на Етериум фючърсен пазар; На второ място, етер има относително по-ниска пазарна капитализация от Биткойн; трето, пазарната позиция на етер го поставя в трудна област, в която е изправен срещу конкуренцията от други валути. От друга страна, водещата позиция на BTC на крипто пазара го превръща в лидер с доминиращ статус.

Също така, BTC използва блокчейн мрежа ориентирана към PoW (Proof of Work), за разлика от алгоритъма PoS (Proof-of-Stake), използван от ETH. В този случай, Етериум е изправен пред повече конкуренция от токени като Tron, EOS и Cardano , които използват подобни интелигентни протоколи за договори.


Какво следва?


В интервю, главният изпълнителен директор на ShapeShift, дигитален обмен на активи, има свое собствено мнение. Ерик Ворхис смята, че мечият пазар още не е затворен, но по-бруталният етап на корекцията е свършил. Той каза, че сегашният нисък ценови диапазон може да бъде възможност за дългосрочните инвеститори.

Според търговци като Крюгер и Бранд, Биткойн е имал стабилност между $6,000 и $7,000 през август, но все още е твърде рано за корекция. Ако пазарът на крипто може да поддържа текущия диапазон през септември, пазарът би могъл да предизвика междинен митинг, без непременно да претърпи друга корекция.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Coinbase държат Биткойн в баланса си от 2012 година насам

В ново съобщение, адресирано до други корпоративни участници, борсата представи собствен опит в управлението на своята хазна в криптовалути като солидна основа за съветване на други частни и публично ...
ФЕВ. 26, 2021 19:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Капитализацията на Биткойн ще стигне трилиони според Кати Ууд

По отношение на потенциала на пазарната капитализация на Биткойн, тя каза: Толкова е рано. Тази пазарна капитализация от 950 милиарда ви дава усещане за мрежова стойност, дава ви представа колко рано ...
ФЕВ. 26, 2021 12:47 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale купиха Биткойн на стойност $350 милиона

"Тръстът е издал 7,789,400 акции ... за общо 7,383.70073325 BTC, представляващи $352,176,132“, казват те. "В резултат на това има издадени 691 906 200 акции, които са в обращение към 22-ри февруари 20...
ФЕВ. 26, 2021 11:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 признака, че алткойн сезонът дори не е започнал

Има поне пет технически признака, които предполагат, че това не е върх за алткойните, а вместо това е повторен бичи тест и прелюдия на най-мощния алткойн сезон досега.Кръстопът на криптопазарите: Доми...
ФЕВ. 25, 2021 14:54 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света