НАЧАЛО Други

Известен порно сайт добавя плащане с Litecoin

МАЙ. 31, 2018 20:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Известен порно сайт добавя плащане с Litecoin

VRPorn.com, уеб сайт, който твърди, че е номер едно, когато става дума за порнографската виртуална реалност, наскоро започна да приема Litecoin плащания, според страницата си за премиум абонаменти.


Уеб сайтът изглежда използва процесора за плащания с криптовалути GoCoin. По-специално, GoCoin позволява на компаниите да приемат различни дигитални валути, а не само Litecoin. Както е посочено, сайтът за резервации за пътуване CheapAir наскоро започна да приема Биткойн Кеш , Litecoin и Dash , като използва същия процесор за обработка на плащания.

През април, създателят на Litecoin, Чарли Лий, се свърза с най-големия порнографски сайт в света, Pornhub, за да види, че дали ще се интересуват от приемането на LTC, след като беше разкрито, че си партнират с ориентирана към неприкосновеността криптовалута Verge (XVG).

В публикацията си Лий поиска от компанията да се свърже с него и докато Pornhub решиха да се пошегуват с него, като го питат дали ще продаде всичките си LTC.

Уебсайтът не е публикувал официално изявление, въпреки криптовалутата на Лий е опция за плащане на тяхната страница.

Порно индустрията очевидно е започнала да приема криптовалути в широк мащаб, тъй като все по-голям брой платформи съобщават, че приемат крипто. Наскоро Vice Industry Token (VIT) разкри, че ще бъде включен в двадесет уебсайта за възрастни като част от партньорство. Един от тези уебсайтове е този на предполагаемата любовница на Доналд Тръмп, Сторми Даниелс.

VIT токена е специално създаден за порно индустрията, тъй като позволява на потребителите да печелят, докато консумират съдържание. Парите, които печелят, могат да се използват, за да се плати премиум за съдържание на прикрепени уеб сайтове. От друга страна, Litecoin е създаден да бъде среброто, докато златото е Биткойн.

Докато броят на потребителите, които достигат до VRPorn.com, е неясен, партньорството на Verge с MindGeek и Сторми Даниелс помага на криптовалутите да достигат до милиони потенциални нови потребители ежедневно.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Банка финансира NFT проект с близо $700 милиона

Sorare успяха да изградят платформа за фентъзи футбол, базирана на NFT, в която всяка дигитална карта е регистрирана като уникален токен в блокчейна на Етериум. Играчите могат да купуват и продават ка...
СЕП. 23, 2021 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света