НАЧАЛО Прессъобщения

Изпреварете кривата в годината на Дракона: Потърсете 5-те най-популярни криптовалути, които да купите, преди да са се появили на Kraken

28.03.2024 8:42 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Изпреварете кривата в годината на Дракона: Потърсете 5-те най-популярни криптовалути, които да купите, преди да са се появили на Kraken

С повишаването на темпото на крипто пазара, търговците търсят следващите големи играчи, които да направят сензация в Годината на Дракона.

С безбройните криптовалути, които се появяват сега, някои от тях със сигурност ще изпъкнат пред другите. В тази статия може да разгледате 5-те най-популярни криптовалути, който се борят за успех, преди евентуално да бъдат листнати на Kraken – една от най-големите централизирани борси.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тези криптовалути включват KangaMoon (KANG), VeChain (VET), Theta Network (THETA), Hedera (HBAR) и Kaspa (KAS).

KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG) – изгряваща звезда в етап на предварителна продажба, която напоследък поражда вълнение. Интересното е, че тази предварителна продажба е събрала над $2.8 милиона и е на път да достигне $3 милиона само през март. Тя се прочу с предстоящата си P2E (Play-To-Earn) игра. Играчите могат да използват KANG, за да подобряват героите си и да правят покупки в тази игра.

След като бъде пусната в действие, играта се очаква да привлече вниманието на любителите на криптовалути. Но това, което прави KangaMoon наистина уникална, е нейният фокус върху връщането на средства на общността. За да поясним, активните членове на общността се възнаграждават с безплатни KANG токени по време на предварителната продажба за това, че харесват и споделят публикациите на проекта в социалните медии.

При толкова много вълнение около KANG и предварителна продажба много търговци се включват рано и в резултат на това виждат печалби. Възвръщаемостта е достигнала 180%, тъй като цената му се е повишила от $0.005 в етап 1 до сегашните $0.014 в етап 4. Въпреки това, тъй като според прогнозите на Yahoo Finance, P2E пазарът ще достигне $885 милиона до 2028 г., потенциалът за растеж на KANG е голям.

Експертите в областта на криптовалутите предвиждат KangaMoon да се покачи 100Х, след като бъде регистрирана на първокласна централизирана крипто борса (CEX) като Kraken в рамките на второто тримесечие на 2024 г. Регистрирайте се по-долу, за да се възползвате от нейния растеж и да получите 10% бонус при всяка покупка.

VeChain (VET)

Следващата в този списък е VeChain (VET) – криптовалута, която напоследък набира популярност. По данни на CoinMarketCap цената на VeChain е нараснала от $0.039 на $0.044 само през последната седмица, а пазарната ѝ капитализация е скочила от $2.90 милиарда на $3.21 милиарда през този период.

От гледна точка на техническия анализ тази бича тенденция за криптовалутата VeChain може да продължи. Забележително е, че сега над 27 технически индикатора мигат в зелено, като същевременно се търгуват над 100- и 200-дневните си ЕМА. Поради това експертите предвиждат VeChain да достигне $0.55 в рамките на второто тримесечие на 2024 г. С предстоящото й листване на Kraken сега е идеалният момент да добавите VET към портфолиото си.

Theta Network (THETA)

Theta Network (THETA) е още една от топ криптовалутите в Годината на Дракона. През последните 30 дни THETA се носи на бича вълна, като скочи от $1.30 на $3 – скок от 50% за месеца. Пазарната ѝ капитализация се увеличи от $1.31 милиарда до $2.97 милиарда за това време.

Техническият анализ на криптовалутата Theta Network също представя бича картина. Например, THETA сега се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА. Освен това 29 технически индикатора показват сигнали за покупка за Theta Network. В резултат на това пазарните анализатори прогнозират, че Theta Network може да достигне стойност от $3.83 след листването си на Kraken някъде преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Hedera (HBAR)

Hedera (HBAR) е добра криптовалута за наблюдение през Годината на Дракона, тъй като цената ѝ напоследък скочи до небето. Само през последния месец цената на Hedera нарасна от $0.10 на $0.11. Едновременно с това пазарната ѝ капитализация нарасна от $3.67 милиарда на $3.82 милиарда.

Тази бича тенденция може да продължи за Hedera, тъй като 28 технически индикатора мигат в зелено. Освен това Hedera сега се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА – чудесен знак за нейното бъдеще. Експертите направиха бича прогноза за цената на Hedera с потенциалното скорошно листване на HBAR на Kraken. Те прогнозират покачване до $0.1478 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Kaspa (KAS)

Накрая идва ред на Kaspa (KAS). KAS е родният токен на блокчейна Kaspa и в последно време си създава име. През последните седем дни цената на Kaspa скочи от $0.1314 до $0.1346. Освен това през това време пазарната ѝ капитализация се увеличи от $3.03 милиарда на $3.11 милиарда.

Техническият анализ на Kaspa също показва бича траектория. Най-вече, Kaspa сега се търгува над 21- и 50-дневните си ЕМА, като същевременно има 22 зелени технически индикатора. Поради всички тези причини, както и поради потенциалното скорошно листване на Kraken, експертите направиха бича прогноза за цената на Kaspa.

Те предвиждат ръст до $0.19 за Kaspa в рамките на второто тримесечие на Годината на дракона.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!
Уебсайт: https://KangaMoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.