НАЧАЛО Прессъобщения

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

Прогнозите за 2023 г. са несигурни, но интелектът се подготвя за разкриване на най-вероятните развития. Бичият пазар се очаква да настъпи по време на предстоящите два халвинга на Биткойн, когато наградата за майнинг на блокове се намали наполовина.

Тази динамика обикновено предизвиква значителен подем на цените, а AI технологиите биха могли да помогнат инвеститорите да оптимизират своите стратегии. Ще разгледаме и две предварителни продажби, които се представят много добре и могат да донесат.

Може ли да предскаже изкуственият интелект крипто пазарите?

Всички знаем, че Black Rock имат AI, който им помага да вземат точните решения. Но едно е да имаш фонд за над $9 трилиона, друго е да разполагаш с обикновен чатбот. Сега нека сравним прогнозите на експертите с това, което може да ни донесе изкуственият интелект като ползи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


За сравнение се използва ChatGPT, който може да направи безплатна прогноза. Информацията в Twitter и онлайн новините е безплатна, така че, за да оценим потенциала на Биткойн, ще разгледаме средства, които са напълно безплатни.

Актуални цени на Биткойн и ценова прогноза на експертите

В момента Биткойн струва около $26,920 което е спад от около 6% на месечна база, с пазарна капитализация от $565 милиарда. Той не е първенец по дневно търгуван обем, което внушава усещане за несигурност по отношение на бъдещите му движения.

Експертите разглеждат няколко възможни сценария за цената на Биткойн през 2023 г. Оптимистичните прогнози виждат цената на Биткойн да достига до $40,000 през следващия месец и половина и може би до $100,000 към края на годината, цел, която мнозина инвеститори считат за амбициозна. Най-екстремните прогнози, които предвиждат цена от $250,000, обикновено се отхвърлят като прекалено спекулативни. Пък и нека сме честни – тези прогнози съществуват от много години, но така и не са се сбъднали.

Реалистични прогнози поставят цената на Биткойн в диапазона $30,000 до $35,000, представляващо около 25% увеличение, и предсказват, че преди предстоящият халвинг, цената може да достигне $50,000, представляващо почти двукратно увеличение.

В крайна сметка, инвеститорите трябва да направят собствените си изводи на базата на тези прогнози и своята индивидуална стратегия, която не е базирана на научна фантастика. Но какво мисли изкуственият интелект?

ChatGPT коментира цената на Биткойн

Изкуственият интелект доста добре се “измъква” от ситуацията, като показа някои основни фактори като икономическата ситуация и Биткойн халвинга, за който говорим. Но, за съжаление, не можа да предскаже цената, която може да достигне BTC през тази година.

Оставяме на вас да решите дали да се доверите на изкуствен интелект, или на експертите. Ако все пак предпочетете второто, можем да ви покажем две предварителни крипто продажби, които анализаторите отчитат като невероятна опция.

Wall Street Memes ($WSM)

Wall Street Memes е нова криптовалута, която покорява сърцето и превзема пазара на мемета. Събраните $2.16 милиона досега в предпродажбите (само за 7 дена) са ясен знак, че тази меме криптовалута има огромен потенциал. Сегашната цена от $0.0262 дава възможност за изключителни печалби.

$WSM не е просто криптовалута, тя е топ алтернатива на Биткойн. Със своята огромна общност от над 500,000 фенове в Instagram и 200,000 последователи в Twitter тя привлича вниманието на инвеститорите. С невероятните $2.16 милиона събрани до момента, Wall Street Memes демонстрира устрем и потенциал, което дава шанс на токена да скочи с 10Х много по-рано, отколкото Биткойн. В интерес на истината, сравнявайки шансовете за $0.26 за $WSM и $260,000 за Биткойн, всички знаем кое изглежда по-вероятно.

WallStreetMemes

Но Wall Street Memes не е само криптовалута – това е движение, което постига едновременно забавление и печалби. Със своите забавни мемета и уникална концепция, тя създава собствена меме екосистема. Публикациите получават огромна гласност от голямата общност, а препускането през предварителната продажба е феноменално.

Launchpad XYZ ($LPX)

Launchpad XYZ е иновативен проект в света на криптовалутите, който предлага изключителни възможности за инвестиции. На платформата може да се извършват фрагментирани инвестиции, което осигурява огромен потенциал за рентабилност.

Проектът вече е събрал над $820,000, което свидетелства за неговата популярност сред инвеститорите. Цената на един $LPX токен в момента е $0.0445, но се очаква да достигне $0.0565 при листване, предлагайки привлекателни възможности за печалба.

Launchpad XYZ се отличава с интуитивна платформа, която предоставя всичко необходимо на едно място. Таблото предлага информация за пазарните тенденции, новини и анализи от опитни трейдъри, както и полезни съвети за търговия.

Платформата предоставя обучение, което помага на потребителите на Web3 от всички нива на опит да развият своя потенциал за печалба. Създаването на лична търговска стратегия и използването на този бърз търговски терминал ви позволява да извършвате сделки в оптималния момент.

Освен това, Launchpad XYZ предлага вълнуващи NFT продукти, което открива нови възможности за печалба за инвеститорите.

Заключение

Биткойн зацикли в диапазона $26,000-30,000 и всички се чудят кога ще скочи отново. Макар очакванията на някои да са твърде оптимистични, то повечето експерти не очакват стойността на BTC да достигне над $50,000 в скоро време, като изкуственият интелект дори не се нае да направи прогноза.

Все пак, ако искате да инвестирате в криптовалута, която има шанс за печалба от 5-10 пъти в следващите седмици, то имате шанс да постигнете това, инвестирайки в Wall Street Memes и Launchpad XYZ. Разбира се, макар да съществува риск при инвестиция в предварителни продажби, то възможностите за прогрес грабват сърцата на инвеститорите. И все пак, дори да инвестирате, не инвестирайте със сърце, а се подгответе за стратегия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.