НАЧАЛО Прессъобщения

Издаването нa NFT спада при Hedera, Ethereum Classic показва надежда, a VC Spectra е напът да бие и двете

октомври 4, 2023 13:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Издаването нa NFT спада при Hedera, Ethereum Classic показва надежда, a VC Spectra е напът да бие и двете

Hedera (HBAR) отбелязва спад в NFT активността, Ethereum Classic (ETC) се радва на ценови скок, а ранните инвеститори на VC Spectra (SPCT) реализират 450% печалба.

Тъй като крипто пазарът отслабва, а хайпът около NFT отшумява, Hedera (HBAR) отбеляза спад в активността си. Междувременно инвестиралите в Ethereum Classic (ETC) търсят печалба след много дни на червено.

От друга страна, VC Spectra (SPCT) заслепява пазара, тъй като изпреварва тези два топ алткойна със значителна възвръщаемост на инвестициите с напредването на предварителната си продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Могат ли Hedera (HBAR) и Ethereum Classic (ETC) да реализират подобни резултати като VC Spectra (SPCT)? Нека разгледаме мненията и прогнозите на експертите.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • Hedera (HBAR) може да падне до $0.035 до края на 2023 г.
  • Купувачите на Ethereum Classic (ETC) може да повишат цената до $19-$20 през четвъртото тримесечие.
  • VC Spectra (SPCT) неочаквано поскъпна два пъти в предварителната продажба, която се намира в трети етап.

Hedera (HBAR): Повишено институционално приемане срещу спад в NFT активността

С намаляването на популярността на незаменяемите токени (NFT) Hedera (HBAR) реализира спад в създаването и търговията с NFT. От друга страна, новите партньорства предизвикаха скок в цената и популярността на HBAR.

През август 2023 г. Hedera (HBAR) сключи няколко институционални партньорства благодарение на усъвършенстваната си технология Hedera Hashgraph. Например на 4 август Hedera (HBAR) влезе в банковия сектор чрез партньорство с Mastercard, а Dropp, платформа за микроплащания, базирана на HBAR, си партнира с FedNow.

Вследствие на това съобщението от 4 август предизвика скок от 7.5%, като цената на Hedera се повиши от $0.053 до $0.057. По подобен начин партньорството с FedNow на 14 август доведе до 19.6% покачване на цената на Hedera от $0.056 до $0.067.

Като цяло цената на HBAR спадна с 5.7% през септември от $0.052 до $0.049. Техническият анализ сега показва, че Hedera (HBAR) е с мечи настроения. Следователно мечите прогнози за цената на HBAR показват вероятен спад до $0.035 до края на 2023 г. В същото време бичите прогнози показват неотдавнашните развития може да доведат до повишаване на цената до $0.070.

Инвестиралите в Ethereum Classic (ETC) се надяват на висок финал през 2023 г.

Победата на Grayscale в съда на 29 август над SEC за отхвърляне на заявлението им за Bitcoin ETF постави Ethereum Classic (ETC) на нов възходящ път. Вследствие на това цената на Ethereum Classic се повиши с 6.1% от $15.91 до $16.88 на следващия ден.

Преминавайки към септември, покачването на цената на Ethereum Classic продължи. ETC поскъпна с 6.8%, като цената му се повиши от $15.50 до $16.56 в края на септември. Освен това на 17 септември ETC отпразнува първата си годишнина като водеща PoW мрежа за смарт договори. Преобладаващото ценово действие на ETC показва, че монетата може да запази позицията си по-дълго.

Пазарните експерти изразяват бичи настроения по отношение на ETC и предполагат, че цената на токена ще продължи да се покачва през четвъртото тримесечие на 2023 г. Техническият анализ показва, че купувачите на ETC понастоящем доминират на пазара.

Следователно експертните прогнози за цената на Ethereum Classic показват, че ETC може да се търгува между $19 и $20 до края на четвъртото тримесечие.

Нарастващото търсене от страна на инвеститорите тласка VC Spectra (SPCT) към върха

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който инвестира в технологични и Web3 предприятия. Той демократизира инвестирането с висока стойност и гарантира прозрачност и доверие за всички свои акционери.

Като използва технологията на изкуствения интелект и усъвършенствани стратегии за финансова търговия, VC Spectra (SPCT) идентифицира висококачествени активи, които гарантират, че той изпълнява обещанието си към своите инвеститори. Вследствие на това акционерите на VC Spectra (SPCT) се радват на тримесечни дивиденти и обратно изкупуване от възвръщаемостта на инвестициите.

VC Spectra (SPCT) се намира в третия етап на публичната си предварителна продажба на цена $0.044. Търсенето от страна на инвеститорите доведе до два ценови скока на настоящия етап. При начална цена от $0.025 първият скок доведе до преместване на цената до $0.033, а вторият скок доведе до настоящата цена.

Следователно инвеститорите от етап 1, които купиха на цена от $0.008, се радват на 450% печалба, докато купувачите от етап 2 реализираха 300% печалба след покупка на цена от $0.011.

Купувайки VC Spectra (SPCT) на текущата цена, инвеститорите очакват 81.82% печалба на финалния етап на предварителна продажба, когато SPCT достигне прогнозната цена на листване от $0.080.

Въпреки това, като се има предвид ценовата траектория към днешна дата, цената, на която токенът на VC Spectra ще бъде листнат, може да се повиши. Освен това тези, които купят VC Spectra (SPCT) сега, ще получат 50% бонус към инвестицията си.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.