НАЧАЛО Прессъобщения

Искате ли да увеличите парите си 10 пъти за 90 дни? Крипто анализатор твърди, че тези токени може да ви помогнат

04.06.2024 8:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Искате ли да увеличите парите си 10 пъти за 90 дни? Крипто анализатор твърди, че тези токени може да ви помогнат

Известният крипто анализатор Майлс Дойчър предложи по-задълбочена оценка на алткойните, които според него може да са готови да поскъпнат 10 пъти през следващите деветдесет дни.

Тези алткойни са AIOZ Network (AIOZ), Fantom (FTM), Dogwifhat (WIF), Pepe (PEPE) и Echelon Prime (PRIME).

ETFSwap (ETFS) води подем при алткойните

ETFSwap (ETFS) се очертава като доминиращ играч сред алткойните благодарение на връзката си с мултитрилионния пазар на ETF. Токените ETFS също така са устойчиви на пазарни колебания и модата на социалните медии, за разлика от меме монетите. Платформата ETFSwap (ETFS) се отличава в конкурентното крипто пространство, като е една от малкото платформи, които позволяват търговия с токенизирани активи, като по този начин доказва своята стойност за инвеститорите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Чрез токенизиране на борсово търгувани фондове (ETF) платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) на ETFSwap има за цел да запълни пропастта между протоколите DeFi и традиционните финансови институции като банки и застрахователни компании. Благодарение на тази интеграция потребителите и инвеститорите вече могат да използват традиционни и децентрализирани финансови системи в рамките на една и съща екосистема.

Платформата решава проблемите, свързани с функционалността, сигурността, достъпността и прозрачността на инвестициите в ETF в пространството на криптовалутите. Като позволява на потребителите да купуват и търгуват с институционални ETF-и, тя използва блокчейн технологията, за да се утвърди като конкурент на големи финансови организации като Fidelity и BlackRock.

Платформата ETFSwap (ETFS) бележи бърз растеж, като по време на текущата фаза на предварителната ѝ продажба са продадени над 165 милиона ETFS токена. Това търсене демонстрира доверието и интереса на инвеститорите към иновативната монета, която се очаква да постигне 10Х ръст в рамките на 90 дни.

Освен това ETFS, родната криптовалута на ETFSwap, е от съществено значение за екологията на платформата. Ексклузивни предимства като генериране на доходност, минимални такси за търговия, награди за залагане, автоматизирани награди и права за управление са на разположение на притежателите на токена.

Достъпът до платформата е улеснен чрез премахване на изискването за KYC регистрация, което позволява на потребителите да търгуват удобно и безопасно, без да се притесняват от регулациите.

Dogwifhat (WIF) се присъединява към скока на алткойните

Експертът се изказа ентусиазирано за Dogwifhat (WIF), позиционирайки я като топ меме монета на блокчейна Solana. С пазарна оценка от около $3.28 милиарда в момента, Дойчър заяви, че с подкрепата на общността и добрите пазарни условия Dogwifhat (WIF) може да успее да осигури 10Х ръст.

Като признаци за предстоящо увеличение на Dogwifhat (WIF) той посочи неотдавнашните ценови промени и активността на общността, които предвиждат Dogwifhat (WIF) да започне да пробива над $3.30 на дневна база, което е супер бичи настроено.

Крипто анализаторът разгледа и Pepe (PEPE)

Дойчър подчерта, че Pepe (PEPE), друга меме монета, е волатилна и има високо съотношение риск/висока възвръщаемост. Въпреки че лично Дойчър реализира 70-кратна възвръщаемост, той все още вижда много възможности за Pepe (PEPE).

Освен това той също така даде на зрителите съвети как постепенно да прибират печалбите, като подчерта необходимостта от запазване на приходите в условията на волатилен пазар.

Echelon Prime (PRIME) се присъединява към най-добрите алткойни

Популярността на Echelon Prime (PRIME) може да се дължи както на настоящите му евтини разходи, така и на връзката му с изкуствения интелект. Не е ясно какво ще се случи с цената на Echelon Prime (PRIME) в бъдеще, като прогнозите варират от големи печалби до различни резултати.

Дори и експертите да са оптимистично настроени относно предвидимите му перспективи, това може да се промени за Echelon Prime (PRIME) през следващите три месеца. В този случай алткойнът може да се превърне в един от най-добрите алткойни на пазара за нула време.

Fantom (FTM) и AIOZ Network (AIOZ)

Fantom (FTM) и AIOZ Network (AIOZ) бяха признати за технологични постижения и потенциал за разширяване на пазара.

Дойчър прогнозира, че силната технологична база и пазарните позиции на тези компании ще позволят постижими 10х печалби.

Заключение на прогнозите на крипто анализаторът

Настоящите модели показват, че траекторията на растеж на ETFSwap (ETFS) продължава, тъй като инвеститорите продължават да търсят печеливши алткойни, които са изключителни в крипто екосистемата.

Като проект с разрастваща се общност и екосистема, инвеститорите, които купуват токени ETFS по време на съществуващата предварителна продажба на цена от $0.001854, могат да се борят за 10Х възнаграждение в рамките на следващите деветдесет дни, но както винаги в крипто сектора нищо не е обещано.

Разработчиците на проекта очакват стойността на токена да се повиши до $0.01831 през втората фаза на предварителната продажба. Тъй като тя ще приключи през следващите четири дни, закупуването на токена ETFS сега ще се окаже важно решение през следващите 90 дни.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.