НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в XRP очакват 30х възвръщаемост: Предварителната продажба на DeeStream (DST) набира скорост сред инвеститорите в Stellar (XLM)

28.02.2024 20:38 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в XRP очакват 30х възвръщаемост: Предварителната продажба на DeeStream (DST) набира скорост сред инвеститорите в Stellar (XLM)

Тъй като голяма част от крипто света очаква още една бича серия, започваща през април, инвеститорите се подготвят да купуват токени, които според тях биха могли да се представят добре.

Умните инвеститори внимателно претеглят своите възможности, за да реализират печалби както сега, така и в бъдеще. За целта те разглеждат редица нови проекти, които биха могли да донесат добра възвръщаемост дори след пазарните подеми.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите в XRP и Stellar (XLM) се насочват към DeeStream (DST), стрийминг криптовалута, като най-добър вариант. Те са примамени от прогнозираната й 30х възвръщаемост – от проект, който все още е в предварителна продажба. В тази статия може да разгледате тези токени, за да прцените дали DST има потенциал за бъдещо развитие.

Инвеститорите подхождат предпазливо към XRP

С последните си ценови движения XRP става все по-привлекателен за инвеститорите. Според много анализатори изглежда, че XRP може да премине границата от $0.6 през първата седмица на март, като монетата вече е добавила 6% в сравнение с края на януари и изглежда, че е на път отново да се превърне в много ценен токен.

Въпреки това делото между SEC и Ripple продължава да отблъсква много инвеститори. Следващата важна дата е 13 март и много XRP ентусиасти изчакват дотогава, за да видят какво ново развитие ще възникне по делото. В зависимост от актуализациите там, инвеститорите може да са повече или по-малко склонни да купуват XRP.

Stellar (XLM) показва бичи тенденции

Stellar (XLM) отбеляза кратък спад в рамките на седмичната търговия, но според много показатели остава с бичи тенденции. Към момента на писане на статията цената на един XLM токен е $0.1164, което отразява 6% увеличение спрямо предходната седмица. Освен това монетата се повиши и с 4% в сравнение с преди месец, след трудното начало на февруари. Увеличаването на обема на транзакциите е още един добър знак за инвеститорите в Stellar (XLM). Изглежда, че монетата моне да има шанс да премине $0.15 като може да го достигне още в началото на април.

DeeStream (DST) отбелязва ръст на инвестициите

Блокчейн проекти като DeeStream (DST) се стремят да подобрят важни аспекти на дигиталното преживяване чрез децентрализирани технологии. В този случай, как потребителите взаимодействат със съдържание, особено с предавания на живо. DeeStream (DST) е децентрализирана платформа за онлайн стрийминг, която използва блокчейн технологията за ефективност и прозрачност.

Проектът се радва на голям интерес от страна на индустрията, а инвестициите от страна на притежателите на XRP и Stellar (XLM) са още едно доказателство за това. Стриймингът не само е много популярен, но и подходът на DeeStream (DST) към него е уникален и впечатляващ.

Инвеститорите могат да се сдобият с част от DeeStream (DST) само за $0.04 на токен.

Според прогнозите DeeStream (DST) може да донесе около 30х възвръщаемост на инвестицията. Инвеститорите може да извлекат голяма полза от DeeStream (DST), включително пасивен доход за ранните участници и права на управленине.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.