НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в XRP и Cardano (ADA) се надпреварват да купуват етап 1 от предварителна продажба на Kelexo (KLXO), тъй като почти 5,000 души се регистрираха за 4 дни

28.01.2024 10:29 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в XRP и Cardano (ADA) се надпреварват да купуват етап 1 от предварителна продажба на Kelexo (KLXO), тъй като почти 5,000 души се регистрираха за 4 дни

През 2023г., която се оказа много мечешка година за крипто общността, инвеститорите загубиха активи и възвръщаемост на стойност милиони долари, тъй като криптовалутите се движеха в червено през по-голямата част от времето.

Родните токени на известните меме приложения се справиха по-зле, тъй като някои от тях се потопиха до нулева стойност и може би никога повече няма да се повишат, докато за други ще е необходимо по-дълго време за възстановяване.

В такива времена е разбираемо, ако инвеститорите от децентрализирани платформи като Cardano (ADA) и XRP се насочат да купуват първия етап от предварителната продажба на Kelexo (KLXO).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С трафика на регистрациите, който достигна 5,000 само за 4 дни, е ясно, че Kelexo (KLXO) прави нещо правилно, за да привлече инвеститори от различни краища на крипто пазара.

Защо инвеститорите се интересуват от предварителната продажба на Kelexo (KLXO)?

Kelexo (KLXO) не е първата децентрализирана банка, която съществува в света на DeFi, но е първата, която наистина улавя основните предизвикателства, пред които са изправени потребителите в областта на кредитното финансиране, и предлага решения, които ги решават ефективно.

Kelexo (KLXO) е платформа за крипто финансиране, която се фокусира върху улесняването на достъпа до кредити и съкращаването на процеса, който е необходим за получаване на кредит. Те работят като посредници и улесняват получаването на сигурни заеми от потребителите с минимални KYC проверки и сегментиран подход към изплащането.

Уникалността на това приложение, както и децентрализираният подход, който то прилага, за да гарантира прозрачност и спазване на изискванията, е това, което привлича инвеститорите към него. В съчетание с неизползвания потенциал в полезността, който носи родната монета на Kelexo (KLXO), инвеститорите смятат, че Kelexo (KLXO) е на път да се превърне в широко използвано приложение.

Друго предимство, на което инвеститорите в Kelexo (KLXO) могат да се насладят, е, че те участват в процесите на вземане на решения и проверките за сигурност.

Всяко лице, участващо в даден заем или транзакция, може лесно да проследи и наблюдава процеса и дори да получи награди за своите инвестиции и участие. Първият етап от предварителната продажба на Kelexo (KLXO) е черешката на тортата.

С такава стойност, модел и функционалност човек би очаквал по-скъпо първоначално предлагане на монети, но Kelexo (KLXO) дебютира в предварителната си продажба на цена от едва $0.022 и вече премина границата от 5,000 регистрации само за 4 дни. Това е огромен успех за популярността на Kelexo (KLXO).

Какви са недостатъците на това да не закупите в предварителната продажба на Kelexo (KLXO) по време на първия етап?

След като Ripple (XRP) и Cardano (ADA) не показват признаци на възстановяване до исторически най-високите си нива на крипто пазарите, анализаторите предполагат, че най-добрият начин да се предотвратят по-нататъшни загуби е да се купи проект с висока възвръщаемост на инвестициите, по-добра рамка, функционалност и солидна входна точка, каквато осигурява Kelexo (KLXO).

Пропускането на настоящата предварителна продажба означава, че инвеститорите могат да пропуснат евтините продажби, да нямат достъп до ликвидността и възнагражденията, които идват с инвестирането, и да се наложи да купуват на по-висока цена в бъдеще.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.