НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите вече нетърпеливо очакват Bitcoin халвинга. Bitcoin, Solana и Bitcoin Minetrix се очертава да скочат

ноември 1, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите вече нетърпеливо очакват Bitcoin халвинга. Bitcoin, Solana и Bitcoin Minetrix се очертава да скочат

Bitcoin халвингът със сигурност ще бъде основен фактор, с който инвеститорите ще трябва да се съобразяват. Като цяло това събитие не е без значение и привлича огромен интерес сред инвеститорите.

Халвингът е планиран за 2024 година, като ще настъпи след по-малко от половин година, а вече влиянието му започва да се усеща – точно както очакваха много инвеститори. Пазарните настроения са твърдо позитивни (индексът е 72 от 100).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


В тази статия може да видите защо Solana & Bitcoin Minetrix могат да се окажат големите печеливши от това.

Основни факти за Bitcoin халвинга

По време на халвинг събитието на Bitcoin, наградите, които миньорите получават за копаене на BTC блокове, се намаляват наполовина. Нека видим и някои исторически данни, както и защо е от такова значение предстоящият такъв.

  • Халвинг събитията са ключова част от икономическата структура на Bitcoin и намаляват скоростта, с която се създават нови BTC токени.
  • Тези събития при Bitcoin се провеждат на всеки 4 години, като последното ще се случи през 2140 г. В този момент наградата за блок ще бъде само 0.00000001 BTC (в момента е 6.25 BTC).
  • Последният реализирал се халвинг на Bitcoin се случи през май 2020 г., като наградите бяха намалени от 12.5 BTC на 6.25 BTC.
  • Исторически погледнато, тези събития са последвани от бичи пазари и нови исторически максимуми.
  • Поради множество външни фактори, халвингът на Bitcoin през 2024 г. ще бъде различен от всички предишни такива събития.

Защо съществува Bitcoin халвингът?

Bitcoin халвингът е ключова характеристика на протокола на BTC, който е създаден с определена цел. Основната му идея е да контролира и регулира количеството на новосъздадените токени. Bitcoin е създаден като отговор на непредвидимостта и нестабилността на традиционните финансови системи. Събития като Финансовата криза през 2008 г. и пропадането на “дот ком” балона илюстрират проблемите на такива системи, където прекомерното кредитиране и спекулативни действия могат да доведат до сериозни икономически трусове.

Bitcoin халвингът е механизъм, който потиска инфлацията и обезценяването на валутата, като постепенно намалява количеството на новите BTC токени, които се въвеждат в обращение. Това предотвратява изчерпване на общият лимит от 21 милиона токени и гарантира, че Bitcoin ще остане дефлационна валута, в противоположност на фиатните валути, които обикновено обезценяват с течение на времето поради различни фактори, като например прекомерното печатане на пари.

Какво е значението на крипто добива на Bitcoin и каква е ролята на Bitcoin Minetrix?

Крипто добивът на Bitcoin е процес, при който транзакции се добавят към публичния блокчейн на BTC, а в същото време се създават нови токени като награда за майнинг оператори. Този процес изисква използване на специализирана хардуерна мощност за решаване на математически загадки, като по този начин се осигурява сигурността на мрежата.

Ролята на Bitcoin Minetrix в тази област може да е многопластова. Знаейки, че Bitcoin Minetrix е нов проект, той може да предоставя решения, които оптимизират и модернизират процеса на добив. Например, чрез използване на методи като “Stake-To-Mine” или “Stake-To-Earn”, Bitcoin Minetrix може да предложи алтернативен и по-ефективен начин за добив на Bitcoin без нуждата от интензивно използване на електроенергия или закупуване на скъп хардуер. Това би позволило на повече хора да участват в добивния процес без да имат големи предварителни инвестиции.

Освен това, Bitcoin Minetrix може да работи за прозрачност и справедливо разпределение на наградите, осигурявайки по-голямо доверие в системата. В крайна сметка, проекти като Bitcoin Minetrix може да играят ключова роля в бъдещето на крипто добива, като предоставят иновативни решения и оптимизации за подобряване на целия екосистем.

Как да купя Bitcoin Minetrix?

За да купите Bitcoin Minetrix, можете да следвате следните стъпки:

  1. Посетете сайта на предпродажбата: Започнете, като отидете на официалния уебсайт на Bitcoin Minetrix. Уверете се, че сте на верния адрес, за да предотвратите всякакви измами и фалшификации.
  2. Решете колко ще инвестирате: Преди да започнете с покупката, определете колко искате да инвестирате в Bitcoin Minetrix. Винаги инвестирайте само това, което сте готови да загубите, и се уверете, че сте направили добре информирано решение.
  3. Свържете крипто портфейла си: Ще трябва да свържете своя криптовалутен портфейл с платформата. Това обикновено се прави, като сканирате QR код или въведете адреса на портфейла си. Уверете се, че портфейлът ви поддържа Ethereum мрежата (според мнозина един от най-добрите избори е MetaMask).
  4. Завършете транзакцията: След като сте въвели всички необходими данни, последвайте указанията на платформата, за да завършите покупката. Това обикновено включва потвърждаване на транзакцията и изчакване на няколко минути (или по-дълго, в зависимост от мрежовата активност), докато транзакцията бъде потвърдена.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.