НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Stellar (XLM) и NEO (NEO) очакват огромна възвръщаемост при Kelexo (KLXO) чийто токени са на стойност $0.055 по време на втори етап

08.05.2024 11:52 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Stellar (XLM) и NEO (NEO) очакват огромна възвръщаемост при Kelexo (KLXO) чийто токени са на стойност $0.055 по време на втори етап

Пазарът на заеми е един от най-бързо развиващите се и предлага много инвестиционни възможности за най-внимателните. Новата децентрализирана платформа за отпускане на заеми е един от тези проекти, пълни с обещания за успех, който привлича вниманието.

Kelexo (KLXO) дори завладява инвеститорите в Stellar (XLM) и NEO (NEO), като неотдавнашната нестабилност на пазара накара търговците да погледнат другаде.

Ангажиментът е да има разпределение на печалбата заедно с допълнителни възнаграждения, съчетани с високо технологична платформа.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


По този начин предварителната продажба на Kelexo (KLXO) обединява потребителите и инвеститорите. С много предимства, които може да предложи, в допълнение към децентрализираното управление и авангардната технология, проектът започва с голяма подкрепа.

Stellar (XLM) не запазва възстановяването си и се доближава до $0.11, след като наскоро премина $0.12 за токен

Денят беше изпълнен с изненади, като много криптовалути рязко поевтиняха след цяла седмица на възход. Такъв беше случаят със Solana, при която не само цената на нейния токен спадна, но и пазарната капитализация и обемът на транзакциите през последните 24 часа. С почти 36% намаление обемът достигна $62, а капитализацията – $3.1 след почти 2% спад.

Но иновации като „ Protocol 20“, който внася смарт договори в стил Ethereum в Stellar (XLM), поддържат увереността на инвеститорите. Инициативата за финансиране на стойност $100 милиона за насърчаване на разработчиците да приемат новата платформа за смарт договори – Soroban, също допринася за това поддържане. Прогнозите са, че с тези промени Stellar (XLM) ще поскъпне в дългосрочен план.

NEO (NEO) се задържа над $15, след като преди няколко дни достигна връх от над $20

Въпреки че успя да се задържи на високи нива през април, който беше труден месец за много криптоактиви, NEO (NEO) най-накрая беше ударена от червените числа, които повлияха на пазара. „Китайският Ethereum“, както е известен, въпреки че е една от малкото криптовалути, напълно одобрени от регулаторите в Китай, отбеляза спад от над 35% в дневния обем на транзакциите, достигайки $45 милиона.

Пазарната капитализация също спадна, въпреки че остана висока – $1.09 милиарда. Чрез въвеждането на странични вериги, съвместими с EVM, които са защитени от MEV, платформата защитава транзакциите си от финансова експлоатация и дава на потребителите повече увереност. В резултат на това проектът е определен като един от алткойните с най-голям потенциал за тази година.

Kelexo (KLXO): Сигурни решения за P2P кредитиране с допълнителни функции

С вълнуващи обещания за усъвършенствана сигурност, елиминиране на посредниците и намаляване на разходите, Kelexo (KLXO) навлиза на пазара като първокласна децентрализирана платформа за peer-to-peer кредитиране. Лесното използване е едно от големите ѝ качества, тъй като потребителите могат да се регистрират, без да се налага да преминават през сложни процеси на кредитна проверка. По този начин заемите са по-бързи, като са отличен ресурс на пазар, който изисква по-малко бюрокрация.

Инвеститорите също така имат достъп до ексклузивни предимства, когато участват в предварителната продажба. Със стойност от $0.055 по време на втори етап, проектът предлага участие в печалбата и усъвършенствани инвестиционни инструменти, като доказва пълния си потенциал и също така обосновава защо привлича толкова голяма видимост и интерес.

Намерете много повече подробности за предварителните продажби на Kelexo (KLXO) на този сайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.