НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Solana (SOL) и XRP се радват, тъй като етап 1 на предварителната продажба на Kelexo (KLXO) наближава своя край: Представени са вълнуващи събития

02.03.2024 18:33 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Solana (SOL) и XRP се радват, тъй като етап 1 на предварителната продажба на Kelexo (KLXO) наближава своя край: Представени са вълнуващи събития

Притежателите на Solana (SOL) и XRP са развълнувани, тъй като първият етап от предварителната продажба на Kelexo (KLXO) се приближава до пълното разпродаване.

Това е важно, защото те бяха първата група инвеститори, на които Kelexo (KLXO) привлече вниманието от пазара. Един крипто търговец дори заяви, че този етап на разпродажба сигнализира за висок интерес. Освен това излизат наяве вълнуващи събития относно Kelexo (KLXO), които пораждат ентусиазъм сред крипто пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Китовите инвеститорите нямат търпение да видят какво следва и се надяват, че собствениците на протокола ще споделят повече информация с течение на времето. Ето защо за повечето инвеститори Kelexo (KLXO) е протоколът, който трябва да се наблюдава.

Заслужава ли си да се държи XRP, докато пазарът се покачва?

Ripple функционира като централизиран DeFi протокол, улесняващ предимно плащанията блокчейн плащания. Въпреки че е централизиран, той се радва на значителна популярност в общността. Нейният роден токен, наречен XRP, функционира като напълно децентрализирана криптовалута.

Обработка на транзакции чрез XRPL

Всички транзакции в рамките на екосистемата на XRP се обработват чрез XRP Ledger, което допринася за нейното разширяване. Понастоящем, оценявана на $0.5947 за токен, XRP заема 6-то място по пазарна капитализация, възлизаща на около $32.4 милиарда.

Solana (SOL): Децентрализирано финансово решение

Solana (SOL) се откроява като познат протокол за децентрализирано финансиране (DeFi), като достигна пазарна капитализация от $58 милиарда. Забележително е, че Solana (SOL) е създадена като инициатива с отворен код, използвайки присъщия на блокчейн технологията характер, за да изпълни целите си. Известна със забележително бързата си обработка на транзакции, Solana (SOL) претендира за позиция № 5 по пазарна капитализация.

Kelexo (KLXO): Най-голямата инвестиционна перспектива за 2024 г.

Kelexo (KLXO) се очертава като обещаваща инвестиционна възможност за 2024 г., като може да се похвали с платформа за крипто кредитиране, изградена на базата на блокчейн технология. Планирана за стартиране на Web3 платформа, Kelexo (KLXO) има за цел да рационализира процеса на вземане на заеми, като премахне обичайните бариери като строги изисквания за кредитен рейтинг и дълги периоди на обработка на плащанията.

В Kelexo (KLXO) осигуряването на заеми е опростено – потребителите се регистрират, изброяват своите токени и потенциалните кредитори решават дали искат да започнат отпускането на заеми. Важно е да се отбележи, че Kelexo (KLXO) изисква от заемодателите на токени да посочват срокове и условия, което ускорява процеса.

Събирайки значителен интерес, Kelexo (KLXO) е събрала над 7,000 регистрации на потребители и е привлякла 2,000 инвеститори по време на втория етап на предварителната си продажба на цена от $0.028 за токен.

Разгледайте допълнителни подробности за предварителната продажба на Kelexo (KLXO) на уебсайтa.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 11:10 3 мин. четене

Крипто пейзажът след халвинга на Биткойн: Защо тези меме монети може да са по-добри от Етериум?

След дългоочакваното халвинг събитие на Биткойн пазарът на криптовалути стана свидетел на неочакван феномен.

24.04.2024 10:31 6 мин. четене

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.