НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите на Solana (SOL) и Polkadot (DOT) прогнозират, че Pushd (PUSHD) може да скочи 100х: Ethereum (ETH) достига $3,980, Shiba Inu (SHIB) бележи 260% ръст

11.03.2024 15:14 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите на Solana (SOL) и Polkadot (DOT) прогнозират, че Pushd (PUSHD) може да скочи 100х: Ethereum (ETH) достига $3,980, Shiba Inu (SHIB) бележи 260% ръст

На фона на бурната активност на пазара на криптовалути, Pushd (PUSHD) се очертава като потенциален играч, готов да революционизира сектора на електронната търговия.

Докато водещи криптовалути като Solana (SOL) и Polkadot (DOT) събират вниманието на инвеститорите, Pushd (PUSHD) печели значителен интерес с иновативния си подход към онлайн търговията на дребно.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Докато Ethereum (ETH) докосва $3,980, а Shiba Inu (SHIB) бележи 260% рали, Pushd (PUSHD) се откроява с ангажимента си да осигури по-добра сигурност, прозрачност и децентрализирано управление, като се предвижда да нарасне 100х в този предпродажбен бичи период.

Solana (SOL) се превръща в доминиращ играч на DEX пазара

Solana (SOL) отбеляза забележителен ръст на дела си в общия обем на децентрализираната борса (DEX) през изминалата година, според крипто аналитика Том Уан. Понастоящем притежавайки 29% от DEX пазара, Solana (SOL) бележи увеличение от едва 1.1% спрямо преди година. Този скок в пазарния дял на Solana (SOL) се дължи на неотдавнашната мания по меме монетите в мрежата.

Разпространението на активи, базирани на мемета, в Solana (SOL) доведе до рязко нарастване на търговската активност, като създаването на нови токени достигна рекордни стойности. В резултат на това се наблюдава значителен ръст на активността на всички DEX-и, базирани на Solana (SOL), като според данните на Dexscreener осем от десетте най-големи двойки за търговия се състоят от меме монети, сдвоени със Solana (SOL).

Polkadot (DOT) се сблъсква с понижение на цената на фона на пазарните сътресения

През изминалата седмица Polkadot (DOT) отбеляза забележителен ръст в цената си, достигайки между $8.47 и $10.43, отбелязвайки увеличение от 22.92%. Въпреки този първоначален бичи импулс обаче, неотдавнашните пазарни сътресения предизвикаха значителна разпродажба на Polkadot (DOT).

Ценовото действие на Polkadot (DOT) преди това следваше модел на възходящ канал, но разбиването на този модел, съчетано с резкия спад на Биткойн, допринесе за спада в стойността на Polkadot (DOT). Според данни от Coinglass, през последните дни процентите на финансиране за Polkadot (DOT) са на повишени нива.

Ethereum (ETH) се подготвя за потенциален тест за ATH

Ethereum (ETH) показа забележително представяне през последните седмици, като седмичната му цена варираше между $3,421 и $3,98, отбелязвайки увеличение от 15.68%. Анализаторите наблюдават потенциален тест на историческия връх (ATH) при Ethereum (ETH), като очакванията са за достигане на недостижимата граница от $5,000.

Текущата тенденция при Ethereum (ETH) сигнализира за стабилен бичи импулс, подкрепен от техническите показатели и доверието на инвеститорите. Въпреки пазарната волатилност, засягаща други активи, Ethereum (ETH) запази устойчивостта си, избягвайки значителни ценови спадове, които биха могли да възпрепятстват възходящата му траектория. Тази непоколебимост засили доверието на инвеститорите и може да послужи като катализатор за следващия скок на Ethereum (ETH).

Shiba Inu (SHIB) преживява рязък скок на новите адреси

През изминалата седмица Shiba Inu (SHIB) стана свидетел на забележителен скок в цената си, като се покачи между $0.00001316 и $0.000035, отбелязвайки впечатляващо увеличение от 167%. Наред с този скок на цената, данните от платформата за пазарна информация IntoTheBlock разкриват значително увеличение на новите адреси, които се присъединяват към мрежата на Shiba Inu (SHIB).

Тези “нови адреси” представляват адреси на Shiba Inu (SHIB), които се появяват в блокчейна за първи път, което показва рязко нарастване на броя на новите потребители, приемащи Shiba Inu (SHIB). Притокът на нови потребители се разглежда като положителен знак за растежа и приемането на мрежата Shiba Inu (SHIB).

Електронната търговия на Pushd (PUSHD) поражда вълнение на крипто пазара

Традиционните платформи за електронна търговия като eBay и Amazon често натоварват продавачите с високи такси и продължителни процеси на проверка, което води до затруднения с паричните потоци и забавени плащания. Pushd (PUSHD) се стреми да се справи с тези пречки, като представя децентрализиран дигитален пазар, изграден върху блокчейн технология, предлагаща повишена сигурност, прозрачност и децентрализирано управление.

С Pushd (PUSHD) продавачите могат да се радват на спокойствие, тъй като средствата им се освобождават незабавно след приключване на транзакцията. Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) в момента е в етап 5, като цената на токените е $0.11.

Pushd (PUSHD) стимулира участието на потребителите чрез програма за възнаграждения, която позволява на притежателите на токени да участват в ключови процеси на вземане на решения и да получават дял от приходите от таксите на платформата, докато притежават токените.

Научете повече за предварителната продажба на PushD (PUSHD), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 13:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

17.04.2024 11:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.