НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Solana (SOL) и Aptos (APT) се радват на доминацията на предварителните продажби на DeeStream (DST), а халвинга Биткойн (BTC) наближава

08.03.2024 23:47 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Solana (SOL) и Aptos (APT) се радват на доминацията на предварителните продажби на DeeStream (DST), а халвинга Биткойн (BTC) наближава

Пространството на криптовалутите е синоним на вълнение и значителни рискове. Наскоро станахме свидетели на поредица от бичи подеми, които тласнаха много токени към поставяне на нови върхове, като някои избрани дори достигнаха исторически стойности.

В тази статия ще се разгледат текущите пазарни условия на Solana (SOL) и Aptos (APT).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Основният фокус обаче е върху очертаващото се влияние на един новак в блокчейн арената, DeeStream (DST), и причините за ентусиазма на инвеститорите по отношение на неговата предварителна продажба.

Тенденции при Solana (SOL)

Solana (SOL) поскъпна с 12% през изминалата седмица, повишавайки цената си от $129 до $147. По време на неотдавнашното рали тя донесе значителни печалби за инвеститорите, отбелязвайки нов годишен връх. Въпреки това изглежда, че на хоризонта може да се задава пазарна корекция, тъй като обемът на търговията с алткойна спадна с 9%.

Анализаторите разглеждат тази пазарна корекция като нормално явление и остават оптимистично настроени относно потенциала на Solana да достигне нови висоти, особено с наближаващото халвинг събитие на Биткойн (BTC).

Aptos (APT) отбелязва 60% спад в обема на търговията

Aptos (APT) отбеляза забележително увеличение от над 10% през изминалата седмица, като нарасна от $12.22 на $13.5. Интересно е, че обемът на търговията му отбеляза дори по-стръмен спад от този на Solana (SOL), като спадна с 60%.

Инвеститорите следят отблизо динамиката на пазара и все по-често се насочват към предварителната продажба на DeeStream (DST). Привлекателността на DeeStream (DST) се дължи на комбинация от ниска цена на предварителната продажба и значителни перспективи за растеж.

В предварителната продажба на DeeStream има множество предимства

Инвеститорите на Solana (SOL) и Aptos (APT) проявяват голям интерес към предварителната продажба на DeeStream (DST), и то с право. DeeStream (DST) представя пионерска децентрализирана платформа за стрийминг, която безпроблемно свързва създателите на съдържание и феновете по целия свят.

Използвайки смесица от YouTube и Twitch, подобрена с блокчейн технология, DeeStream (DST) въвежда напълно децентрализиран модел за стрийминг. С 44% от зрителите, които посочват, че са намалили потреблението на телевизия поради стрийминга на живо, и с прогнозите, че пазарът ще нарасне до $247 милиарда до 2027 г., DeeStream (DST) притежава отличително предимство да е сред пионерите.

Създателите на съдържание в платформата се радват на пряка връзка със своята аудитория, което прави монетизирането на съдържанието безпроблемно. Освен това те имат свободата да изразяват мнения в рамките на законовите граници. Допълнителните предимства за потребителите включват програма за награди, която им позволява да се издигат в ранг и да отключват бонуси като кешбек и airdrop.

Инвеститорите, които са заинтригувани от тази възможност, могат да участват в текущия етап 1 на предварителна продажба на цена от само $0.04. Участниците в предварителната продажба получават достъп до алфа и бета тестове на платформата и имат възможност да повлияят на бъдещата ѝ посока. Освен това те имат право да участват в програма за споделяне на приходите, като печелят различни такси за платформата – от спонсорирана реклама до абонаментни такси.

Макар че Solana (SOL) и Aptos (APT) може да отбележат възстановяване и да достигнат нови върхове, проучването на възможности като DeeStream (DST) може да се окаже потенциално добра идея.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.