НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Solana и Dogecoin обръщат внимание на борсата DTX след обявяването на хибридните функции

28.05.2024 16:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Solana и Dogecoin обръщат внимание на борсата DTX след обявяването на хибридните функции

Докато крипто общността празнува скорошното одобрение на ETF за Ethereum, инвеститорите в Solana вече гледат към перспективите за ETF за SOL.

Тези поредици от събития доведоха до голям приток на капитали на по-широкия крипто пазар. В този пейзаж инвеститорите идентифицираха борсата DTX като подценена възможност.

DTX Exchange предлага уникална платформа, която обединява конвенционални и крипто активи, за да предложи свобода на инвеститорите. С изключително търсената предварителна продажба проектът се превръща в един от най-популярните алткойни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Освен това търсенето на алткойни се засили от пазарните условия, които повлияха на Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE).

Спекулациите с ETF поставят трудни предизвикателства пред Solana (SOL)

Въпреки ескалиращия хайп около токена SOL, Solana в момента се търгува с 4.5% спрямо преди 7 дни, на цена от $171.

Противниците на отделен Solana ETF твърдят, че техният 10 Crypto Index Fund осигурява експозиция към основните криптовалути, включително SOL. На идеята се противопоставя и BTC максималистът „ Bitcoin Therapist“, който се притеснява от приток на неясни токени на пазара. На фона на тези променливи ситуации инвеститорите в SOL поглеждат към DTX, за да увеличат печалбите си.

Dogecoin поскъпва с 3% след туита на Илон Мъск

В отговор на туита на собственика на Twitter (известен още като X) и ревностен поддръжник на Dogecoin Илон Мъск, цената на Dogecoin (DOGE) се повиши с 5% в петък преди да загуби печалбите. Постът отдаде почит на починалото в петък куче от породата шиба ину Кабосу.

Понастоящем Dogecoin се търгува на цена от $0.16. В денят на туита DOGE отвори деня на цена от $0.15, но се изстреля до $0.17 след съобщението на Мъск в Twitter и новината за смъртта на Кабосу.

Въпреки неотдавнашните увеличения, Dogecoin е спаднал с над 70% от пиковата си цена от $0.73, която оригиналната меме монета достигна през май 2021 г. Криптовалутата е изправена пред пазарни сътресения, като по този начин убеждава инвеститорите да погледнат към нововъзникващи възможности като DTX Exchange.

Инвеститорите наблюдават функцията за хибридна търговия на DTX Exchange

DTX Exchange (DTX) създаде значителна суматоха на пазара със своя хибриден подход. Комбинация от функции както от централизираните, така и от децентрализираните борси се хареса на много инвеститори. Предоставянето на портфейли без попечителство, и пълната автономия под формата на попечителска отговорност за частните ключове и дигиталните активи е ключова характеристика на платформата DTX.

Платформата също така предлага несравними пазарни възможности със своята авангардна конфигурация и обширни възможности за търговия. Инвеститорите в SOL и DOGE бяха привлечени към DTX поради изгодната цена от $0.04, която потенциално може да се повиши значително след стартирането.

Предварителната продажба на DTX в момента е събрала над $565,000 и бързо се разраства с над 5,000 уникални притежатели. Платформата скоро ще обяви масивно раздаване на подаръци за своите инвеститори, заедно с обявяването на блокчейн от първи слой.

Ключови изводи

Инвеститорите са привлечени от борсата DTX заради нейната хибридна функция. Ентусиастите на Dogecoin (DOGE) и Solana (SOL) се фокусират върху платформата заради перспективите за огромни печалби. Разработиците на проекта смятат, че на фона на нарастващото търсене проектът може да се превърне в потенциален лидер в DeFi пространството.

Научете повече:
Посетете предпродажбата на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Shiba Inu и Solana във възход: Защо Furrever Token е скритият скъпоценен камък на 2024 г.

 ?

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, Shiba Inu и Solana отбелязват значителен растеж на годишните графики, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти.

14.06.2024 12:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.