НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Shiba Inu и Solana търсят криптовалути, в които да инвестират! Тази монета дава 25% бонус!03.06.2024 12:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Shiba Inu и Solana търсят криптовалути, в които да инвестират! Тази монета дава 25% бонус!Пазарът на криптовалути е изпълнен с активност, воден от утвърдени монети като Solana и популярни меме монети като Shiba Inu.

Към това вълнение се прибавя и Furrever Token, нов меме токен. В тази статия се сравняват силните страни и перспективите на тези криптовалути.

Shiba Inu се изстреля до топ 10 на криптовалутите с впечатляващото си увеличение от 134% през 2024 г.

Shiba Inu се откроява като през 2024 г., като в един момент изпревари Биткойн в печалбите с невероятно покачване от 136% в сравнение с 69% за BTC.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


SHIB се търгуваше под $0.000025 в началото на миналата седмица. Към края на седмицата обаче цената на Shiba Inu се повиши до почти $0.00003, което я тласна до топ 10 на най-добрите криптовалути по пазарна капитализация.

За да подпомогне усложняването на статута си, SHIB приключи месец май, като си осигури второто място в списъка на Robinhood на най-печелившите.

Главният изпълнителен директор на Ripple вижда Solana ETF като неизбежен

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус прогнозира успеха на Solana (SOL) ETF, след като Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) одобри ETF за Bitcoin и Ethereum. По време на събитието Consensus 2024 той заяви:

Въпрос на време е да има XRP ETF, Solana ETF и Cardano ETF.

Гарлингхаус изтъкна предизвикателствата на административното одобрение на тези ETF-и и разкритикува необходимостта от яснота във Вашингтон. Той подчерта значението на ясните регулации за развитието на дигиталните активи в рамките на САЩ.

  1. Ключови акценти:
  2. Регулаторната яснота е от жизненоважно значение за растежа
  3. Потенциал на крипто пазара от $5 трилиона

Гарлингхаус съобщи и положителното мислене за това, че крипто пазарът ще достигне оценка от $5 трилиона поради по-късните одобрения на ETF. Той приема, че различни крипто проекти могат да съществуват съвместно, като всеки от тях е съсредоточен върху различни гледни точки за децентрализирани фондове и модерни ресурси.

Крипто ETF-ите позволяват на инвеститорите да се запознаят с усъвършенстваните ресурси, без да ги притежават конкретно, което ги прави забележителни за инвеститорите на организации. Възходът на ETF-ите изглежда стимулира цената на Solana, като е възможно тя да достигне $1,000 през тази година.

Не пропускайте: Поискайте своя 25% бонус с Furrever Token днес

Докато крипто светът се вълнува от теориите за одобрение на Solana ETF и критичните пазарни развития на Shiba Inu, Furrever Token издълбава своята индивидуалност с чар и убедителна оферта за 25% бонус. Този нов токен става наистина разпространен сред инвеститорите, които искат да се забавляват и да печелят пари в света на криптовалутите.

Furrever Token (FURR) не е като всяка друга криптовалута. Това е проект, изграден от общността, за да създаде щастливи индивиди, които да се чувстват, че имат място. Бонусът от 25%, достъпен чрез кода FURR25, предлага енергизираща възможност да увеличите собствеността си на фона на тази ограничена по време промоция. Към момента предпродажбата е набрала над $1.2 милиона за около три месеца и се намира в рамките на деветия аранжимент от десетте етапа на предварителната продажба. С изпращане, организирано в PancakeSwap, токена е балансиран за забележително развитие.

Furrever Token е изградена върху блокчейна BNB-20, като общото предлагане на токените е 9 милиарда. 65% от тези токени са достъпни по време на предварителната продажба, 25% са разпределени за децентрализирани борси (DEX) и 10% са запазени за екипа, заключени за една година, за да се гарантира дългосрочна ангажираност. Тази структура, съчетана с нормалните предизвикателства на общността култивира динамична среда за инвеститорите.

На пазар, управляван от истински предприятия, Furrever Token се откроява, като смесва възможност, свързана с пари, широкото предлагане на възхитителни дигитални визуализации на тема дигитални котенца и душа на общността.

Ето как може да заявите наградата си:

  1. Посетете страницата за покупка на Furrever Token.
  2. Въведете бонус кода FURR25 по време на покупката.
  3. Незабавно ще получите 25 % допълнителни FURR токени!

Не пропускайте да се възползвате от този скрит диамант насред крипто сектора – посетете furrevertoken.com и заявете своите 25% бонус още днес!

Присъединете се към предварителната продажба на токени Furrever сега: Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега 


Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.