НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Shiba Inu (SHIB) и Toncoin (TON) дават приоритет на Fezoo (FEZ) заради революционните функции за търговия, стремейки се да изпреварят Binance Coin (BNB): Предварителната продажба все още е на ход

22.03.2024 9:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Shiba Inu (SHIB) и Toncoin (TON) дават приоритет на Fezoo (FEZ) заради революционните функции за търговия, стремейки се да изпреварят Binance Coin (BNB): Предварителната продажба все още е на ход

Binance Coin (BNB), една от 10-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се радваше на скока в цените на криптовалутите по-рано, но подобно на други алткойни е изправена пред ценова корекция.

Това накара много инвеститори да потърсят други възможности на пазара. Новата платформа DEX се превърна в приоритетна инвестиция за много инвеститори на крипто пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Притежателите на Shiba Inu (SHIB) и Toncoin (TON) се втурват да купуват токена на Fezoo (FEZ) в този етап на предварителната му продажба.

Shiba Inu (SHIB) поевтиня с повече от 19%; Toncoin (TON) също отбеляза спад

Shiba Inu (SHIB) се понижи с около 19% през последните 7 дни. Shiba Inu (SHIB), която отбеляза ръст от над 185% през предходните 30 дни, в момента се търгува на цена от $0.00002724 с пазарна капитализация от $16 милиарда.

От друга страна, Toncoin (TON) се поддаде само на около 0.8% спад през предходните 7 дни и се търгува на цена от $4.15 и има пазарна капитализация от $14 милиарда.

Притежателите на Shiba Inu (SHIB) и Toncoin (TON) ще се стремят да превърнат загубите в печалби, като проучат други възможности в криптовалутното пространство и Fezoo (FEZ) изглежда най-добрият начин.

Корекция на цената на Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) се беше покачила над границата от $600 по време на неотдавнашната бича серия, но при нея се наблюдаваше корекция на цената и в момента се търгува на ниво от $553.43.
Binance Coin (BNB) поевтиня с около 9% спрямо миналата седмица. Малко вероятно е Binance Coin (BNB) да се възстанови скоро, но анализаторите остават бичи настроени към монетата.

Експертите прогнозират, че Binance Coin (BNB) може да достигне до $700 тази година и разглеждат настоящия спад като нищо повече от забавяне.

Fezoo (FEZ) и нейните революционни функции за търговия

Има едно ново име, което краде заглавията на вестниците сред пазара на криптовалути. Това ново име се бори да се превърне не само в нарицателно, но и в платформа номер едно за търговия в индустрията.

Fezoo (FEZ) е децентрализирана платформа за търговия с уникални комунални услуги, които я правят възхитителна сред търговците.
Като за начало, Fezoo (FEZ) улеснява значително процеса на регистрация. Само с въвеждането на потребителско име и адрес на електронна поща потребителите могат автоматично да влязат в платформата Fezoo (FEZ) и да започнат да търгуват.

Fezoo (FEZ) премахва затрудненията и забавянията, които идват с KYC процеса и прави приемането в платформата безпроблемно и без стрес.
Fezoo (FEZ) също така се ангажира да предостави на своите потребители удобно изживяване при търговия, като въвежда търговски ботове, които автоматично влизат в конкретни сделки за потребителите, без да се налага те да ги въвеждат ръчно.

Fezoo (FEZ) е налична само за $0.013 в етапа на предварителна продажба и инвеститорите могат да се възползват от това за потенциала да реализират огромни печалби.

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo (FEZ), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.