НАЧАЛО Алткойни

‘Инвеститорите се насочват към по-рискови алткойни’ – Glassnode

април 5, 2022 11:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
‘Инвеститорите се насочват към по-рискови алткойни’ – Glassnode

Съоснователят на водещата фирма за крипто анализи Glassnode казва, че крипто инвеститорите започват да поемат повече риск, като прехвърлят капитал в алткойни.

Ян Алеман казва на своите последователи в Twitter, че докато Биткойн получи по-голямата част от капиталовите потоци миналата седмица някои алткойни също привличат значително внимание.


$193 милиона постъпиха в криптовалута миналата седмица

$98 милиона входящи потоци в Биткойн
$87 милиона входящи потоци в SOL
$10 милиона входящи потоци ETH

Инвеститорите се насочват към по-рискови алткойни. Вижте сами.Изглежда, че Алеман подчертава метриката, която разглежда възвръщаемостта на Биткойн минус възвръщаемостта на алткойните. Показателят в момента е в рязък спад, което показва, че алткойните набират популярност.


В най-новото издание на Glassnode ‘Uncharted Bites’, Алеман отбелязва, че институциите все още наливат капитал в Биткойн въпреки “крехкия” макроикономически фон.


“Биткойн, от друга страна, отбеляза значителни институционални потоци от Grayscale Bitcoin Trust и Purpose Bitcoin ETF (Фигура 4, червени зони). Последното сигнализира за по-силно търсене на Биткойн като алтернативна рискова инвестиция.”Прочети Още: Анализатор споделя възходящи цели за три алткойна

Според изпълнителния директор на Glassnode, институционалното търсене на BTC може да сигнализира за началото на ротацията на капитала в алткойни.

“Виждаме потенциала за предстоящо значително движение на криптовалутата, тъй като възходящото настроение се разпространи и при други активи в пространството извън Биткойн.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Над 700 нови криптовалути на пазара по време на засилена волатилност

През 2022 г. крипто пазарът се характеризираше със значителна волатилност – фактор, който вероятно щеше да повлияе на новите проекти, присъединяващи се към пазара.

август 16, 2022 14:42 1 мин. четене

TVL на Tornado Cash се увеличи с повече от $140 милиона

Общата заключена стойност в Tornado Cash отбеляза ръст през юли поради подновения интерес към децентрализираното финансиране (DeFi) и някои области на криптофинансовата индустрия.

август 15, 2022 19:01 1 мин. четене

Monero завърши актуализация за сигурността на транзакциите

В събота Monero завърши обновяване на мрежата, което цели да добави повече поверителност към транзакциите в протокола.

август 15, 2022 14:42 1 мин. четене

Етериум кит прехвърля 145,000 ETH токена

Етериум портфейл, който е бил неактивен след ICO на втората по големина мрежа на пазара, се събуди внезапно и прехвърли огромно количество токени към списък с немаркирани портфейли.

август 15, 2022 13:47 1 мин. четене