НАЧАЛО Алткойни

‘Инвеститорите се насочват към по-рискови алткойни’ – Glassnode

април 5, 2022 11:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
‘Инвеститорите се насочват към по-рискови алткойни’ – Glassnode

Съоснователят на водещата фирма за крипто анализи Glassnode казва, че крипто инвеститорите започват да поемат повече риск, като прехвърлят капитал в алткойни.

Ян Алеман казва на своите последователи в Twitter, че докато Биткойн получи по-голямата част от капиталовите потоци миналата седмица някои алткойни също привличат значително внимание.


$193 милиона постъпиха в криптовалута миналата седмица

$98 милиона входящи потоци в Биткойн
$87 милиона входящи потоци в SOL
$10 милиона входящи потоци ETH

Инвеститорите се насочват към по-рискови алткойни. Вижте сами.Изглежда, че Алеман подчертава метриката, която разглежда възвръщаемостта на Биткойн минус възвръщаемостта на алткойните. Показателят в момента е в рязък спад, което показва, че алткойните набират популярност.


В най-новото издание на Glassnode ‘Uncharted Bites’, Алеман отбелязва, че институциите все още наливат капитал в Биткойн въпреки “крехкия” макроикономически фон.


“Биткойн, от друга страна, отбеляза значителни институционални потоци от Grayscale Bitcoin Trust и Purpose Bitcoin ETF (Фигура 4, червени зони). Последното сигнализира за по-силно търсене на Биткойн като алтернативна рискова инвестиция.”Прочети Още: Анализатор споделя възходящи цели за три алткойна

Според изпълнителния директор на Glassnode, институционалното търсене на BTC може да сигнализира за началото на ротацията на капитала в алткойни.

“Виждаме потенциала за предстоящо значително движение на криптовалутата, тъй като възходящото настроение се разпространи и при други активи в пространството извън Биткойн.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн скочи с 800% от началото на годината – ще продължи ли възхода?

Крипто аналитикът Майкъл ван де Поуп посочи алткойн с ниска капитализация, който тази година е отбелязал почти 9-кратни печалби, който може би се подготвя за по-нататъшен възходящ импулс.

септември 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.